Który żółw forcefield i jaka bielizne termo
• Strona 1 z 1
Który żółw forcefield i jaka bielizne termo
Witam
W sobotę jadę do sklepu kupić protektor na plecy i waham się miedzy:
- Forcefield Pro L2
a
- Forcefield Pro sub 4
http://www.grandprixlegends.com/motorcy ... ector.html
ten pierwszy jest dobrze znany bo wygrał test w angielskim magazynie Ride a co do tego drugiego to jakiś nowy model więc co o nim sądzicie , miał z nim ktoś już styczność. Wiem że najważniejsza bedzie przymiarka w sklepie i ten który będzie lepiej leżał kupię.
I jeszcze jedno pytanie jaką bieliznę termo cały komplet(koszulka , slipy, skarpety) polecacie (na lato).
Pozdrawiam Łukasz
W sobotę jadę do sklepu kupić protektor na plecy i waham się miedzy:
- Forcefield Pro L2
a
- Forcefield Pro sub 4
http://www.grandprixlegends.com/motorcy ... ector.html
ten pierwszy jest dobrze znany bo wygrał test w angielskim magazynie Ride a co do tego drugiego to jakiś nowy model więc co o nim sądzicie , miał z nim ktoś już styczność. Wiem że najważniejsza bedzie przymiarka w sklepie i ten który będzie lepiej leżał kupię.
I jeszcze jedno pytanie jaką bieliznę termo cały komplet(koszulka , slipy, skarpety) polecacie (na lato).
Pozdrawiam Łukasz
- papdzan
- Świeżak
Właśnie dzisiaj kupiłem Forcefield Pro L2 i mogę powiedzieć że wygląda solidnie i co najważniejsze po założeniu na plecy i na to kurtki to się dobrze na nich układa i nic nie uwiera i nie ciśnie a już paru minutach od ciepła jest idealnie dopasowany.
....więc mogę powiedzieć że jest to dobry wybór ale mam nadzieje że nie będę musiał nigdy sprawdzać jego skuteczności w praktyce.
Pozdrawiam Łukasz
....więc mogę powiedzieć że jest to dobry wybór ale mam nadzieje że nie będę musiał nigdy sprawdzać jego skuteczności w praktyce.
Pozdrawiam Łukasz
- papdzan
- Świeżak
- xede
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe