Narzędzia warszatatowe - co dokupić
• Strona 1 z 1
Narzędzia warszatatowe - co dokupić
Cześć.
Panowie mam takie małe pragnienie skompletowania sobie większości potrzebnych narzędzi warsztatowych (motocyklowych).
Obecnie mam już:
zestaw nasadek, torxów, kluczy plasko-oczkowych, srubokrętów, stojak pod motor, carbtune, colortune.
Co jeszcze wypadałoby dokupić ?
Na pewno chciałbym taki zbiornik z wężykiem paliwa (kiedyś używało się ich do pomiaru spalania na 100km/h) ale nie mogę tego nigdzie znaleźć na allegro...
Pozdrawiam.
Bartek
Panowie mam takie małe pragnienie skompletowania sobie większości potrzebnych narzędzi warsztatowych (motocyklowych).
Obecnie mam już:
zestaw nasadek, torxów, kluczy plasko-oczkowych, srubokrętów, stojak pod motor, carbtune, colortune.
Co jeszcze wypadałoby dokupić ?
Na pewno chciałbym taki zbiornik z wężykiem paliwa (kiedyś używało się ich do pomiaru spalania na 100km/h) ale nie mogę tego nigdzie znaleźć na allegro...
Pozdrawiam.
Bartek
- levis
- Świeżak
Poza kluczami nasadkowymi zaopatrzylbym sie w porzadny komplet kluczy plasko-oczkowych, najlepiej zagietych. Nie zawsze znajdzie sie wystarczajaco duzo miejsca na klucze nasadowe.
Zestaw śrubokrętów krzyzakowych, zarowno PH i PZ.
Zestaw z kombinerkami, szczypcami, ucinakami.
Sciagacze do pierscieni Segera.
Narzędzia pomiarowe tj. suwmiarke, szczelinomierz, jeszcze ewentualnie mikrometr.
Zestaw śrubokrętów krzyzakowych, zarowno PH i PZ.
Zestaw z kombinerkami, szczypcami, ucinakami.
Sciagacze do pierscieni Segera.
Narzędzia pomiarowe tj. suwmiarke, szczelinomierz, jeszcze ewentualnie mikrometr.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
http://larsson.pl/
tam masz większość potrzebnych narzędzi do serwisowania motocykli, łącznie ze zbiorniczkami do paliwa.
tam masz większość potrzebnych narzędzi do serwisowania motocykli, łącznie ze zbiorniczkami do paliwa.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości