Odzież skórzana Vanucci
• Strona 1 z 1
Odzież skórzana Vanucci
Rozglądam się za kompletem kurtki i spodni skórzanych czarnych(niekoniecznie kombi dwuczęściowego) bez specjalnych dużych nadruków znaków producenta i znalazłem firmę Vanucci.
Dłuższy czas szukam kurtki skórzanej w sportowym stylu ale bez nadruków i nic specjalnie nie mogę znaleść.
Czy ktoś może mi powiedzieć z jakiej półki jest to producent. Do jakich firm można go porównać (cenowo kurtka ok 1200 zł) i czy jest warty zakupu? Chodzi mi mianowicie czy ma dobre ochraniacze, porządne i solidne wykończenie.
Dłuższy czas szukam kurtki skórzanej w sportowym stylu ale bez nadruków i nic specjalnie nie mogę znaleść.
Czy ktoś może mi powiedzieć z jakiej półki jest to producent. Do jakich firm można go porównać (cenowo kurtka ok 1200 zł) i czy jest warty zakupu? Chodzi mi mianowicie czy ma dobre ochraniacze, porządne i solidne wykończenie.
- kasztan
- Świeżak
Vanucci
Mnie nie było stać na Vanucci i mam Modekę i Buse.Rzeczy tekstylne po ok 700 zl.Vanucci wg mnie wyżej niż te wymienione ,nie mówiąc już o tschulach itp.Wyżej to np,Rukka ale tam ceny 2-4 tyś za kurtkę.Czyli Vanucci to górna strefa średniej półki.Tak sądzę.
- stefanekmac
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości