Polecacie Adrenaline CRX??
• Strona 1 z 1
Polecacie Adrenaline CRX??
Witam, ostatnio piekna blondynka ( nie mam uprzedzec
) cofajac uderzyla moje autko, dogadalem sie z nia zrobilem auto i zostalo mi 400zl. I odrazu co mi przyszlo na mysl to buty :]. Rozgladalem sie na allegro, forach motocyklowych i ogolnie te adrenaline spodobaly mi sie a z tego co czytalem to ich jedyna wada moze byc slaba wentylacja (moim jedynym kursem w tych butach bedzie 50m dom -> garaz, a potem sama ajzda wiec cos tam bedzie w nie wjalo
). Ogladalem jeszcze probikery Speedstar (slabo mi sie podobaly), berik'i GPX (czytalem ze uwieraja w palce cos przy sliderach), i Nitro NB101 (o nich tez czytalem ze tylko fajnie wygladaja a ogolnie inwestycja na 1 sezon motocyklowy). Ktos z was uzytkuje moze te buciki, jak je ocenia?? Uprzedzajac odpowiedzi nie beed czekal z 2 miechy i kupowal sobie jakis Alpinestars bo wiem ze tego nei nazbieram (jeszcze uczen a nie pracujacy), druga sprawa jest to ze kombi to Probiker PRX-4 (zreszta kupiony w zeszly tydzien) i nie bede kupowal butow w cenie kombi. Z gory dzieki za info 

- biesiad2
- Świeżak
Ogólnie buty po 7tys km nie zniszczyły się. Ich wadą (jak dla mnie) jest delikatnie odpinający się rzep w pewnym miejscy. Ogólnie buty bardzo fajne-latałem w deszcz i nie doszła do mnie wilgoć. W wysokie temperatury też dają radę- wiadomo, że nie są one super wentylowane i w jakimś stopniu zawsze będzie ciepło w stopę.
Ogólnie myślałem, że będą gorsze ale na prawde spisały się rewelacyjnie jeżeli chodzi o buty za tą cenę. Także mogę je polecić.
ps. Jak masz znajomego mechanika, który bierze części z InterCarsu to może ci wziąść je po rabacie. Wtedy zapłaciłbyś o wiele mniej.
Ogólnie myślałem, że będą gorsze ale na prawde spisały się rewelacyjnie jeżeli chodzi o buty za tą cenę. Także mogę je polecić.
ps. Jak masz znajomego mechanika, który bierze części z InterCarsu to może ci wziąść je po rabacie. Wtedy zapłaciłbyś o wiele mniej.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
moja kobitka ma adrenaline'y ale jak sie spisuja dopiero w sezonie powiem bo nowe sa ale takto wygladaja na porzadnie zrobione i dobrze ukladaly sie na jej stopie nic nie uwieralo 

- xede
- Świeżak
No to chyba sie na nie skusze
, jeszcze mam jedno pytanie, dotyczace rozmiaru... Ogolnie mam 43, wszystkie buty motocyklowe byly na mnie dobre 42, a na forach czytalem ze najlepije brac te buty o nr. wieksze ;|. I co teraz, jest pare sklepow motocyklowyh obok mnie (mieszkam w szczecinie), ale nigdzie nie znalazlem oferty tych butow, zeby pojechac je i przymierzyc. Doradzicie cos?? 

- biesiad2
- Świeżak
ja mam beriki gpx, czekaja na sezon ale z tego co pochodzilem po mieszkaniu to wydaja mi sie bardzo wygodne
kumpel w identycznych dwa sezony przejezdzil i zachwala, wentylacja srednia ale mowil ze bardzo dobrze sprawujÄ… sie w deszczu.

kumpel w identycznych dwa sezony przejezdzil i zachwala, wentylacja srednia ale mowil ze bardzo dobrze sprawujÄ… sie w deszczu.
-
Boguc - Świeżak
jak za ta cene buty bardzo fajne, na poczatku cisnely mnie w podbicie stopy ale jak to skora roszeszly sie i jest ok, mi w deszczu nie przemokly a jezeli chodzi o rozmiar to adidasy nosze 42 a te wzielem 43 i sa dobre, 42 mierzylem i byly za ciasne, (kupilem od kumpla ktory ma znizke w inter carsie i wyszly mnie 300zl
warto miec takich znajomych). pozdro

- boncki
- Świeżak
Tragedia xD, Zdecydowałem sie na Beriki GPX, mierzylem 43 i okazaly sie za duze :/ . Szukalem wszedzie, pytalem sie sprzedawcy i ten mo mowil ze nie dostane tyvh Berikow w rozmiarze 42. Czy ktos wie czy taki roziar wogole robili, a jesli tak to gdzie moge takie dostac? Jesli Takowych nie dostane zdecyduje sie na Buse Sport, choc nie ukrywam ze te beriki bardziej mnie "pociagaja". Wszystkich wiedzacych prosze o POMOC 

- biesiad2
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości