opinie o kasku AGV K3 ROSSI GOTHIC
• Strona 1 z 1
opinie o kasku AGV K3 ROSSI GOTHIC
znalazłem w dobrej cenie ten kask ale nie wiem jak sie będzie sprawował.
http://moto.allegro.pl/item859003906_ag ... roz_l.html
Prosze użytkowników tego kasku o opinie? aha i ma jeszcze jedno pytanie czy zwykły agv k3 różni się czymś więcej od tego modelu
http://moto.allegro.pl/item859003906_ag ... roz_l.html
Prosze użytkowników tego kasku o opinie? aha i ma jeszcze jedno pytanie czy zwykły agv k3 różni się czymś więcej od tego modelu
- lookask
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Moj tatko ma k3 i nie narzeka. Ogolnie trzeba dbac o szybke lubi sie rysowac.
Tylko nie zadnego rossi to lekko ponad 300zł kosztował. Po co przeplacac za malowanie za 500 juz mozna jakas lepsza skorupke poszukac.
Tylko nie zadnego rossi to lekko ponad 300zł kosztował. Po co przeplacac za malowanie za 500 juz mozna jakas lepsza skorupke poszukac.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Konio napisał(a): ja tez zaczalem myslec cos nad AGV ale chyba HJC bedzie lepszym wyborem
Popieram i polecam mam HJC i bardzo jestem zadowolony
To nie prędkość zabija,tylko gwałtowna jej utrata.
-
makumba1979 - Świeżak
W inter-motors do końca stycznia jest wyprzedaż kasków.
To jest lepszy K3 z anty-fogiem i nie rysujÄ…cÄ… siÄ™ szybkÄ… oraz lepszÄ… wentylacjÄ… i innymi dodatkami
.
(Przy normalnej eksploatacji i myciu odpowiednimi preparatami nie rysuje się - niestety jak ktoś trze piachem lub czyści suchą szmatą lub suchym papierem) to porysuje się.
Anty-fog sprawdza się przez pierwszy sezon (polecam dokupić dodatkową folię anti-fog)
To jest lepszy K3 z anty-fogiem i nie rysujÄ…cÄ… siÄ™ szybkÄ… oraz lepszÄ… wentylacjÄ… i innymi dodatkami
.
(Przy normalnej eksploatacji i myciu odpowiednimi preparatami nie rysuje się - niestety jak ktoś trze piachem lub czyści suchą szmatą lub suchym papierem) to porysuje się.
Anty-fog sprawdza się przez pierwszy sezon (polecam dokupić dodatkową folię anti-fog)
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Właśnie doszedł do mojego władania globusik HJC FG-15 ETAU. Ogólne wrażenie jest w 100% pozytywne. Świetnie się prezentuje, osłonka na nos i osłonka na podbródek zapobiegająca podwiewaniu, wyjmowany środek. Na głowie leży świetnie, bardzo wygodny. Pozytywem jest także wykonanie z włókna szklanego, kevlaru i spektry, więc powinno dobrze chronić. Ja dałem 800 zł na alledrogo.pl
Zobaczymy jak się będzie sprawdzał podczas jazdy, ale już mam wrażanie, że będzie dobrze.
Zobaczymy jak się będzie sprawdzał podczas jazdy, ale już mam wrażanie, że będzie dobrze.
- kaczanus89
- Świeżak
Moja dziewczna ma K3, kask wg niej fajny, choc dosc glosno przy otwartej dolnej wentylacji przy wiekszych predkosciach, po zamknieciu robi sie ciszej. Ale halas powyzej 100ki jest w wiekszoci kaskow (moj icon i shoei kolegi). Szybka potrafi zaparowac kiedy stoi sie na swiatlach. O ochronie nic nie powiem bo nie bylo okazji sprawdzic i niech tak zostanie.
-
bast - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości