kombi alpinestars sg-1 pilne!!
• Strona 1 z 1
kombi alpinestars sg-1 pilne!!
witam
mam już dwa koplety ciuchów tekstylnych na cieplejsze i zimniejsze dni ,przyszła pora na skórzane kombi i mam pytanie najlepiej do użytkowników lub do kogoś kto miał z tym styczność chodzi o kombinezon alpinestars sg-1 ,2 częsciowy,jak jakość w czasie używania,ochraniacze,komfort jazdy,farbowanie w deszczu, itd....jaki tam ochraniacz pleców można zamontować lepiej miękki czy twardy? chodzi mi o to czy te kombi jest poprostu dobre czy szukać czegoś innego.(cena jest bardzo dobra więc żaden inny kombi nie wchodzi narazie w gre).pozdr.
mam już dwa koplety ciuchów tekstylnych na cieplejsze i zimniejsze dni ,przyszła pora na skórzane kombi i mam pytanie najlepiej do użytkowników lub do kogoś kto miał z tym styczność chodzi o kombinezon alpinestars sg-1 ,2 częsciowy,jak jakość w czasie używania,ochraniacze,komfort jazdy,farbowanie w deszczu, itd....jaki tam ochraniacz pleców można zamontować lepiej miękki czy twardy? chodzi mi o to czy te kombi jest poprostu dobre czy szukać czegoś innego.(cena jest bardzo dobra więc żaden inny kombi nie wchodzi narazie w gre).pozdr.
- czaroct
- Świeżak
Mam dokładnie ten kombinezon w rozmiarze 48. kombi jest super wygodny. Ma bardzo przemyślane ochraniacze kolan, które się zginają wraz z kolanem, tak więc jak stoisz wyprostowany to ci nie sterczą tylko dalej przylegają. Bardzo dobrej jakości skóra. Ogólnie jak go dobrze dopasujesz do siebie i się ułoży przez pierwsze dwa tygodnie jeżdżenia, to jest super wygodny. Możesz w niego włożyć akcesoryjny specjalny do tego przewidziany ochraniacz pleców (wkładka w siateczkę, którą jest podszyty), oraz ma specjalne kieszenie na protektory klatki piersiowej (ja mam oba powyższe ochraniacze).
Ogólnie jest kilka klas wyższy niż tańsze kombinezony. Bardzo polecam!
Ogólnie jest kilka klas wyższy niż tańsze kombinezony. Bardzo polecam!
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki

-
Ryba - Świeżak
dzięki za odpowiedz. wczoraj właśnie go nabyłem. wygląda dobrze,jakość wporzo. a reszte obadam jak się zacznie sezon.
pozdrawiam.no i cena 2000zł nówka z gwarancją ,ma ochraniacz pleców,slidery na kolanach ....

- czaroct
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości