Jesienno- Ziomowa Kurtka do 500-600zł
• Strona 1 z 1
Jesienno- Ziomowa Kurtka do 500-600zł
Witam Ponownie. Chciałbym kupić coś do jazdy w temp. 5-15'C. Wygląd i kolorystyka raczej nie gra roli (byle by nie była różowa czy jaskrawa).
Nie ogarniam za bardzo marek, ale chciałbym chociaż średniej klasy kupić, żebym nie płakał że mi zimno w marcu.
Oferty najlepiej z allegro albo innych internetowych sklepów.
Rozmiarowo łapie się chyba na XL bo XXL chyba za duże.
(wzrost: 190cm , 85kg , raczej cherlawy typ budowy ciała)
Nie ogarniam za bardzo marek, ale chciałbym chociaż średniej klasy kupić, żebym nie płakał że mi zimno w marcu.
Oferty najlepiej z allegro albo innych internetowych sklepów.

Rozmiarowo łapie się chyba na XL bo XXL chyba za duże.
(wzrost: 190cm , 85kg , raczej cherlawy typ budowy ciała)

Sprzedam Honde Varadero 125 XL(V2),2001r,silnik w idealnym stanie, lekko porysowane owiewki(od użytkowania nie ze ślizgu) 5200zł http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 4ca25.html | http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Hon ... dero/66164
- Varadero125
- Świeżak
ja kupowałem kurtkę u kumpla w sklepie więc miałem możliwość przetestować zanim kupie - przymierzyć i się przejechać.
Tobie polecam to samo.
Za 690 zł jest dobra , ładna kurtka modeki - roma. sam ją chciałem kupić ale nie było rozmiarów na sklepie. Na wstępie chciałem challengera za ok 600 zł ( 3 warstwy) a wyszłem z montaną pro za 790. jeśli chodzi o komfort jazdy między montaną zwykłą a pro to różnica jest spora. dużo cieplej było w " pro " i to było odrazu odczuwalne. Przy 5 stopniach na zewnątrz nie czuć w ogóle zimna także polecam.
I z rozmiarówką radzę uważać : ja mam 186 cm i 80 kg i montana zwykła pasowała w rozmiarze L a montana pro w XL. przy czym jak wypnę wszystko w niej i ją założę na siebie to jest trochę duża. Dlatego że mierzona na bluzę.
popatrz na coÅ› z modeki.
Ja jestem trochę zły że nie mam możliwości dużej regulacji rzep , miałby ją ktoś kto przy wzroście 186 cm ważył by powiedzmy 100 kg. Jestem za szczupły więc będę musiał coś pomyśleć o tych rzepach. mowa tutaj głównie o rękawy , w pasie jest ok.
A i jeszcze jedno , obowiązkowo będziesz musiał sobie sprawić porządny kołnierz . moja odkrywa całą szyje , coś pokroju koszulki a nie na stójkę
Tobie polecam to samo.
Za 690 zł jest dobra , ładna kurtka modeki - roma. sam ją chciałem kupić ale nie było rozmiarów na sklepie. Na wstępie chciałem challengera za ok 600 zł ( 3 warstwy) a wyszłem z montaną pro za 790. jeśli chodzi o komfort jazdy między montaną zwykłą a pro to różnica jest spora. dużo cieplej było w " pro " i to było odrazu odczuwalne. Przy 5 stopniach na zewnątrz nie czuć w ogóle zimna także polecam.
I z rozmiarówką radzę uważać : ja mam 186 cm i 80 kg i montana zwykła pasowała w rozmiarze L a montana pro w XL. przy czym jak wypnę wszystko w niej i ją założę na siebie to jest trochę duża. Dlatego że mierzona na bluzę.
popatrz na coÅ› z modeki.
Ja jestem trochę zły że nie mam możliwości dużej regulacji rzep , miałby ją ktoś kto przy wzroście 186 cm ważył by powiedzmy 100 kg. Jestem za szczupły więc będę musiał coś pomyśleć o tych rzepach. mowa tutaj głównie o rękawy , w pasie jest ok.
A i jeszcze jedno , obowiązkowo będziesz musiał sobie sprawić porządny kołnierz . moja odkrywa całą szyje , coś pokroju koszulki a nie na stójkę
- Przemysl_17
- Świeżak
rozejrzyj sie za richa airstrike-normalnie stoi 800,ale wiem ze byly duze przeceny i swoja wyrwalem z 630.Naprawde bardzo dobrze wykonana,do tego wypinana membrana i podpinka,takze ze na zimne dni wpinasz wszystko,jak chlodno tylko membranke,a w lecie wypinasz wszystko i masz ladnie przewiewnie
obczaj se ja jak masz gdzie.

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Ja posiadam BUSE ANCONA
Jeździłem w niej nawet przy -3 na dworze i w zasadzie codziennie w niej do pracy jeżdżę na moto i nie czuje zimna.
Przy normalnej jeździe w temp +3st na dworze to zakladam kurtke z podpinką na samą koszulkę i zazwyczaj jest mi dość gorąco w plecy
Jeździłem w niej nawet przy -3 na dworze i w zasadzie codziennie w niej do pracy jeżdżę na moto i nie czuje zimna.
Przy normalnej jeździe w temp +3st na dworze to zakladam kurtke z podpinką na samą koszulkę i zazwyczaj jest mi dość gorąco w plecy

-
patryk83 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości