Ubrania dla baby
• Strona 1 z 1
Ubrania dla baby
Witam.Nie znalazłam takiego wątku, jeśli jest z góry przepraszam.Może ktoś mi doradzić gdzie w Wawie lub okolicy mogę kupić dobry strój dla kobiety?Jestem szczupła , mierzyłam już kilka razy - i wszystko na mnie "wisi".Jaką firmę polecacie??
Four wheels move your body, two wheels move your soul.
-
Ircia - Świeżak
Hej, mieliśmy podobny problem, moja pani to zdecydowane XS
, spróbuj u Tadzia na Wiertniczej 65a / róg Kosiarzy - www.motostore.pl, udało się dobrać i kurtkę (Modeka) i spodnie (Held).
Pozdro

Pozdro
Honda CB 1000 / Big One, 95'
-
piekal - Świeżak
ja polecam rozejrzeć się za ciuchami IXON fajne kroje dla kobiet no nie wspominam o dainese yu lady ale to kasa spora moja pani jeździ w kombi Probikera i butach Helda Marlin białe z szarym(uparła się) kask HJC Mush romiar xs typowo kobiecy na mała główkę rękawice IXS.Ciezko z rozmiarami kobiecymi żeby ktoś miał na stanie duzy wybór z reguły 1 max 2 modele Powodzenia w szukaniu:)))
Życie zaczyna się powyżej 200km/h, czasami w tym samym momencie sie kończy, jednak gdyby to było regułą każdy z Nas umarłby jako niemowlę... | | moja Diablica http://picasaweb.google.com/PiciuR1/R1# ... 3032004354
- PittR1
- Świeżak
Dokładnie tak jak ja..rozmiar XS z kaskiem problemu nie ma, raczej są dostępne gorzej z kombinezonem i rekawicami.Ale wybiorę sie jeszcze na wiertniczą.dzięki bardzo 

Four wheels move your body, two wheels move your soul.
-
Ircia - Świeżak
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Sory za odświeżanie tematu, ale potrzebuję kupić buty motocyklowe damskie
Rozmiar 39 i w rozsÄ…dnej kasie
Proszę o pomysły i o ogłoszenia, lub sklepy. Z góry dzięki 

- speedfighter636
- Świeżak
speedfighter636 napisał(a):Sory za odświeżanie tematu, ale potrzebuję kupić buty motocyklowe damskieRozmiar 39 i w rozsądnej kasie
Ostatnio przymierzalam takie: http://www.allegro.pl/item730999249_now ... akosc.html, buciki bardzo fajnie wygladaja na damskiej nodze. Rozmiar jest zanizony o jeden, ja przymierzalam 40 ( inne kalosze, ktore przymierzalam musialam miec roz. 39, wiec jezeli nosisz tak jak ja to 40 bedzie ok).
Jedynym minusem moze byc to, ze kalosze te nie posiadaja membrany, to typowo letnie buciki na suche dni.
Te rowniez ladnie sie prezentuja ale juz sa troszke drozsze: http://www.allegro.pl/item734023004_but ... 29_zl.html

Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
patrz wyżejspeedfighter636 napisał(a):Sory za odświeżanie tematu, ale potrzebuję kupić buty motocyklowe damskieRozmiar 39 i w rozsądnej kasie
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości