Amortyzator skrętu Nowy czy może używany
• Strona 1 z 1
Amortyzator skrętu Nowy czy może używany
Witam wszystkich dawno mnie tu nie było ,no cóż tak wytszło mam pytanie czy ktoś może mi poradzić ?
Chciałbym zamontować w s woim sprzęcie amortyzator skrętu tylko niewiem jaki czy firmwy np.olins(cena ok.2500 zeta)czy mniej znanej firmy cena o połowe mniejsza czy nowy czy morze szukać używki co sądzicie na ten temat poradzcie coś prosze .A i najwarzniejsze jeżdrze Yamaha YZF R6.
Pozdrawiam YACO
Chciałbym zamontować w s woim sprzęcie amortyzator skrętu tylko niewiem jaki czy firmwy np.olins(cena ok.2500 zeta)czy mniej znanej firmy cena o połowe mniejsza czy nowy czy morze szukać używki co sądzicie na ten temat poradzcie coś prosze .A i najwarzniejsze jeżdrze Yamaha YZF R6.
Pozdrawiam YACO
-
Yaco - Świeżak
Mam ten sam dylemat i szukam używki lecz dobrej firmy, bo słyszałem że te tanich firm to tyle dają co nic (dla picu sa tylko)
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
Ja planuje teraz zakupic amorek LSL-a za 750zł używany przez 1000km, więc nie powinien być zniszczony bo to mały przebieg.
Warto kupić amorek firmy znanej bo gwarantuje ci to dobrą jakość. Ja bym proponował coś z dolnej półki czyli HyperPro albo właśnie LSL ew. Wilbers
Warto kupić amorek firmy znanej bo gwarantuje ci to dobrą jakość. Ja bym proponował coś z dolnej półki czyli HyperPro albo właśnie LSL ew. Wilbers
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
No tak. Kosta dobrze mówi. Ale jak masz znaną historie jakiegoś akcesorium to warto się nad tym zastanowić.
A jeżeli posiadasz taki budżet to ja też przychylałbym sie ku nowemu amorkowi.
A jeżeli posiadasz taki budżet to ja też przychylałbym sie ku nowemu amorkowi.
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
No jak czasem dam ostrzej w palnik to potrafi przytelepać. Najgorzej jak dodam raptownie gazu i nie zauważę dołków to wtedy jest niezła delirka 

-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Mi to trzepie tak ponad 200-250 jak jade ... to czuje lekkie drgania i jak z dużą prędkością wchodzę w zakret to wtedy już jest gorzej bo znosi ta delirka :/ Trza w zime w moto sporo pozmieniać 

CBR - CustomBikeRobson
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe