kurtka RST
• Strona 1 z 1
- Panas R6
- Świeżak
Nie wiem jak kurtki ale ja mam buty RST (Vortex II) i jestem zadowolony. Także jako firmę to RST mogę śmiało polecić
GS 500E
-
bartek1234 - Świeżak
kosta napisał(a):modele rift jak i ventilator są git
Mam Ventilatora i neistety nie jest tak różowo. Niby jest wypinana membrana ale albo jeździsz w zapiętej membranie albo w samej siatce. Rozpiąć membrany pod kurtką się nie da bo robi się balon i kurtka zaczyna dusić przy większych prędkościach, natomiast w samej siatce jest za chłodno w trasie. Tą kurtkę mógłbym polecić jako drugą, taką typowo letnią na miasto, na dojazdy do pracy kiedy nie możesz sobie pozwolić na plmy pod pachami

Lepszym i bardziej uniwersalnym rozwiązaniem byłaby kurtka z systemem wentylacji na np suwaki.
- sarar
- Świeżak
dzięki
dzięki panowie za pomoc . Ale jednak się chyba na nią skusze na początek . mam tylko jeszcze jedno pytanie jak będę ją zamawiał na allegro to jaki rozmiar mam zamówić do swojego wzrostu 171
50 czy 52 bo nie orientuje się w tych rozmiarach . do tej pory jeździłem w zwykłej kurtce i tak przy 220 to już nie było tak fajnie zwłaszcza nad ranem i wieczorami . Pzdr....

Panas R6
- Panas R6
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości