Jasna skóra a wygoda i funkcjonalnosc...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
binio napisał(a):na pewno bialo-czarna, rozkminilem ze biale na pewno beda ramiona i gora plecow (tam slonce grzeje najbardziej) a reszta zobaczymy
Co jeszcze do bialego koloru i slonca,Ciekawe jakiej jakosci bedzie ta skora bo wiadomo ze przez slonce z czasem z czarnegorobi sie zszarzaly a z bialego zolty jakby ktos na ten bialy nasikal
-
przemko27vr4 - Świeżak
przemko - sugerujesz cos czy glosno myslisz? powaznie pytam, na miare jade jednak po 6 sierpnia jak z wakacji wroce (kur.wa - na Krym w czarnych texach z niewypinalna mambrana) i caly czas kolorystyka jest sprawa otwarta
perforowania na klacie, barkach, ramionach i nogawkach - dobrze?
perforowania na klacie, barkach, ramionach i nogawkach - dobrze?
12-14 lat - Komarek
15-25 lat - nic...
26 lat - Honda Varadero XL1000V...
gdzie tu logika ktoś zapyta, taki duży i mocny sprzet na peirwszye moto??
odp: W MOJEJ KUR** GŁOWIE!!!
po miesiacu jazdy na Viadrze zmiana na VFR 800FI -> kocham ją
15-25 lat - nic...
26 lat - Honda Varadero XL1000V...
gdzie tu logika ktoś zapyta, taki duży i mocny sprzet na peirwszye moto??
odp: W MOJEJ KUR** GŁOWIE!!!
po miesiacu jazdy na Viadrze zmiana na VFR 800FI -> kocham ją

- binio
- Świeżak
http://www.iv.pl/images/h07zxu05y6l338m4iisx.jpg
^A co myślicie nad takimi białymi wstawkami w postaci pasków? Brzydko będzie kombi wyglądać po jakimś czasie? Czy może kupić cały czarny i już? Bo jutro mam zamawiać, ale nie wiem jaki kolor.
^A co myślicie nad takimi białymi wstawkami w postaci pasków? Brzydko będzie kombi wyglądać po jakimś czasie? Czy może kupić cały czarny i już? Bo jutro mam zamawiać, ale nie wiem jaki kolor.
- Sth
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe