Długość kurtki skórzanej.
• Strona 1 z 1
Długość kurtki skórzanej.
Może to pytanie jest troszkę śmieszne. Kupiłem kurtkę używaną na moto. Kurteczka fajna, protektory są, nie zniszczona. Ale mam dylemat czy czasami nie jest za krótka. Rękawy są dobre ale kurtka jest mi do bioder, dokładnie do pasa. Czy to dobra długość. Patrzę na necie i widzę iż wiele kurtek jest właśnie taki krótszych, więc chyba tak powinno być? Acha, motor to suzuki gsx 750es (to też ważne na jakie moto kurtka).
- Pyriel
- Świeżak
a to nie jest jaka kurtka np od kombiaka z zestawu do spięcia? Ja swoją bez spodni do spięcia to nie zakładam bo prawie połowa pleców byłaby odkryta
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
ja mam tekstylną Alpinestars t-stunt air flo i też jest krótka,tak do pasa. Myślałem że jest za mała ale gdyby była trochę większa to protektory nie były by dopasowane do miejsc. Kurtki o kroju sportowym takie są , po to są właśnie pasy nerkowe.....co innego jak widać Ci pół pleców,to wtedy faktycznie jest za mała 

>Patol< 

-
HANS - VIP Åšcigacz.pl
Alpinestars produkuje takie przedłużki do dokupienia i zamiast spodni się do tego suwaka dopina jeszcze "kawałek" kurtki. po to spodnie na moto są wysokie raczej i mają ww. zamki, także raczej nie masz czym się przejmować, a jak ci wieje to popatrz, może jakaś taka przedłużka ci podpasuje lub po prostu pas nerkowy,
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
Ja też tak mam, rękawy dobre, ale w jeździe dvpe mi widać, dlatego muszę nosić odpowiednio wysokie jeansy
Suwak do spodni mam, ale do mojej kurtki raczej nie kupie nigdzie, bo mam "bezfirmówke" Gensler.

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości