tłumik
• Strona 1 z 1
tłumik
Witam chciałbym zmienic orginalny wydech swojej CBR na cos bardziej głosnego i fajnie grajacego co byscie polecili i jakie się wiążą z tym koszta????
P.S. i jak z kontrola policyjna czy czepiają się takiech głosnych wydechów i czy robia z tego problemy ?????
P.S. i jak z kontrola policyjna czy czepiają się takiech głosnych wydechów i czy robia z tego problemy ?????
"Na podstawie tego, kogo masz koło siebie, wiesz, kim naprawde jesteś"...
-
CrossFire - Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
CrossFire napisał(a):SQ napisał(a):ja bym polecił tłumik sportowy
tez tak uwazam ale jakiej firmy nazwa cena????
widzę, że nie załapałeś. jakie pytanie taka odpowiedź.
-
SQ - Mieszkaniec forum
Re: tłumik
CrossFire napisał(a):Witam chciałbym zmienic orginalny wydech swojej CBR na cos bardziej głosnego i fajnie grajacego co byscie polecili i jakie się wiążą z tym koszta????
ile masz kasy na tłumik?

-
YZF R1 - Moderator
wiem że to może banalnie zabrzmi ale spróbuj wywalić bebechy z tłumika końcowego (jak masz) i zobacz jaki będzie efekt. Ja kiedyś tak zrobiłem i powiem Ci że efekt był naprawdę piorunujący, oraz mieścił się w granicach "normy"
Zaletą tej metody jest to iż można wrócić do oryginału i co nawjażniejsze nie wydajesz ani złotówki 

- Tomekjan
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe