Pytanie o kurtke alpinestars
• Strona 1 z 1
Pytanie o kurtke alpinestars
http://www.allegro.pl/item592949880_kur ... kazja.html
dobra taka kurtka za ta cene?
na razie mam skuter ale docelowo jakies 250cc ma byc
dobra taka kurtka za ta cene?
na razie mam skuter ale docelowo jakies 250cc ma byc

Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250

-
SHVAYA - Bywalec
SHVAYA było o tym na forum. Kilka dni temu,poszukaj ... Nie polecam , wygląda jak wiatrówka ,w ogóle nie wiadomo czy to oryginał , bo nie kojarzę tego modelu . pomyśl o Buse, Modeka, arlen ness
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Alpinestars ma inter-motors, ceny zaczynały się od 800 PLN.
Po za tym na aukcji nie ma podanego modelu czyli raczej jest to lipa a n ie oryginał.
Chińczycy coś podrobili albo do produkowali nową serię
Po za tym na aukcji nie ma podanego modelu czyli raczej jest to lipa a n ie oryginał.
Chińczycy coś podrobili albo do produkowali nową serię

Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
W ogóle pokażcie mi dobrą kurtkę alpinestars za 400 zł ?:D Za tyle to się rękawice albo skarpetki kupuje 

CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
-
sznajdi - Bywalec
- emzeta
- Świeżak
Podczepie sie do tematu. Co sadzicie o tej kurtce http://www.fmx.pl/prod_821_Meska_kurtka ... _2009.html
czy jest warta swojej ceny znalazlem ja troche tansza ale i tak cena przekracza 1k. Jak wyglada sprawa z czyszczeniem bo mam zamiar kupic bialo czarna a na bialym to zaraz widac wszystkie zabrudzenia.
czy jest warta swojej ceny znalazlem ja troche tansza ale i tak cena przekracza 1k. Jak wyglada sprawa z czyszczeniem bo mam zamiar kupic bialo czarna a na bialym to zaraz widac wszystkie zabrudzenia.
-
Moto_Mysz - Świeżak
Ja mam w mojej kurtce dwa białe fragmenty i przez rok czasu nie straciły swojej białości. Jeśli zaraz po przejażdżce zeskrobiesz muchy i będziesz ją pielęgnował odpowiednimi preparatami to powinno Ci kilka lat wytrzymać. Wiadomo że z czasem biały zrobi się lekko szary ale według mnie i tak wytrzyma dłużej niż kurtka tekstylna.
Wiatru szum, silnika śpiew, kręta droga oczywiście bez drzew:)
-
krydka - Świeżak
Mam od 3 lat czarną skórę ArlenNess z dużymi białymi napisami, nic nie zrobiło się szare ani nie wypłowiało.
Do czyszcenia zawsze używałem specjalnych preparatów do skór zakupionych... w Castoramie - znajomy mi polecił i sprawdzają sie w 100%! A w tym roku kupiłem środek do skór w sprayu S100 - czyści się naprawdę o wiele lepiej (ze szwami nie ma już kłopotu) i dobrze natłuszcza. Zobaczymy tylko jak poradzi sobie w sezonie.
Do czyszcenia zawsze używałem specjalnych preparatów do skór zakupionych... w Castoramie - znajomy mi polecił i sprawdzają sie w 100%! A w tym roku kupiłem środek do skór w sprayu S100 - czyści się naprawdę o wiele lepiej (ze szwami nie ma już kłopotu) i dobrze natłuszcza. Zobaczymy tylko jak poradzi sobie w sezonie.
<i>"Get your motor running, head out on the highway,
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
-
mikun - Świeżak
Do czyszczenia używam szmatki z mikrofibry i wody, ale chyba sobie zakupię jakieś czyścidło, bo jak muchy już zaschną na kurtce to gorzej schodzą. Kurtkę smaruję oliwką dla dzieci. Polecił mi to sprzedawca z firmy Tarbor na jednym ze zlotów:)
Wiatru szum, silnika śpiew, kręta droga oczywiście bez drzew:)
-
krydka - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości