stelaż i kufry boczne , jakie kupić ?
• Strona 1 z 1
stelaż i kufry boczne , jakie kupić ?
Witam kolegów , na wakacjach mam zamiar jechac do grecji , aby się zapakowac potrzebuje kufry boczne jak i stelaż .Prosze o rade jakie najlepiej kupić jesli chodzi o uzytkowanie i cenę.
-
romcarlo - Świeżak
Witam. podepnę się pod temat. mam podobna sytylacje. tylko chcę kufry i stelaż na FZ6. będę wdzięczny za każda pomoc. 

-
alfista147 - Świeżak
Witam!
Posiadam zestaw kufrów kappa 2 razy k40(40l.) na boki i centralny k49(47l.) w sumie prawie 130 litrów. za zestaw ze stelażem wyłożyłem 1600zl. wystarczają ze spokojem dla 2 osób, sprawdzone w boju przeładowane i przy prędkości 160km/h nie odpadły.
Nie radze kupować toniochy, raczej jakiś zestaw firmowy ze względu na jakość zastosowanych materiałów i samo wykonanie.
Posiadam zestaw kufrów kappa 2 razy k40(40l.) na boki i centralny k49(47l.) w sumie prawie 130 litrów. za zestaw ze stelażem wyłożyłem 1600zl. wystarczają ze spokojem dla 2 osób, sprawdzone w boju przeładowane i przy prędkości 160km/h nie odpadły.
Nie radze kupować toniochy, raczej jakiś zestaw firmowy ze względu na jakość zastosowanych materiałów i samo wykonanie.
- Jakubzw
- Świeżak
Jeśli poszukujecie fachowej porady i bardzo dobrych cen, to z czystym sercem polecam: olekmotocykle1@wp.pl Trafiłem tam z Allegro, miła obsługa i mają prawie wszystko !
<i>"Get your motor running, head out on the highway,
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
-
mikun - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości