jaki kupić kask??
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
mKubalski17 napisał(a):Ja mam kask firmy Vmax i sprawuje się bardzo dobrze:) lecz mam go juz jakiś czas i jest juz zdeka zniszczony i teraz własnie chciałbym kupić sobie nowy:) I na kask mogę przeznaczyc tak max 400 zł nie więcej i prosił bym was abyście mi doradzili jakiś najlepszy za te ceneNajbardziej interesuje mnie AGV K-SERIES ...
Proszę o rady![]()
Łykaj go,za te sianko to kask jest ok.

-
mahomet84 - Świeżak
Tez tak mi się wydaje
Wiem ze AGV to jedna z najlepszych firm.
Ja będę kupował kask tak bardziej na wiosnę to jak coś to napiszę bo może ktoś z fotum będzie chciał sprzedać to kupie 

- mKubalski17
- Świeżak
Kurcze ja mam AGV airtecha i jestem średnio zadowolony... Mam go od niedawna i drażni mnie szybka.. (Kumple ostrzegali nie kupuj AGV bo szybki się rysują) No i fakt niby to "antiscreatch" ale po dwóch miechach pojawiło się mnóstwo małych irytujących rysek (dodam tylko że często myję szybkę kasku nie kładę na ziemi i trzymam w pokrowcu) Nie mam pojęcia skąd się te cholerstwa biorą.. Na wiosnę planuję kupić iryda i mam nadzieję że ryski nie będą tak dokuczały.. 

http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
Moze trafiłeś na jakis lipny sort... moj kumpel ma AGV i ma go juz 2 sezony i jeszcze zadnych rysek nie ma,a nawet go w pokrowcu nie trzyma
.
Ale nie będę się sprzeczał bo ja osobiście AGVa nie miałem więc nie wiem,a jak będę miał to wypowiem tu swoją opinię
Pozdro

Ale nie będę się sprzeczał bo ja osobiście AGVa nie miałem więc nie wiem,a jak będę miał to wypowiem tu swoją opinię

Pozdro
- mKubalski17
- Świeżak
Ja aktualnie posiadam kask AGV k-series i jestem zadowolony, chociaż szkoda że nie mam antifoga, bo troszkę paruje, mimo wszystko pozwolę sobie stwierdzić że jest todobry kask w rozsądnej cenie..
Yamaha XJ 600 Diversion
-
Cecho - Świeżak
Mój stary Agv parował po 2 oddechach i wcale nie był tani a szyba rysowała się nawet paznokciem
W tej cenie zdecydowanie bardziej polecam Nitro od modelu N1600-VN w górę. Wykonanie jest kapitalne, szyby też 

-
icid - VIP Ścigacz.pl
-
DYWERSANT - Świeżak
podobno właśnie te szybki są mankamentem w AGV... , nie wiem jak w klasie wyższej.. dokupienie antifoga i z głowy parowanie. Następnym razem jakbym miał brać to wziąłbym HJC. W intermotors było można kupić już za 400 zł AGV air techa, teraz to nie wiem, raczej nie
Yamaha XJ 600 Diversion
-
Cecho - Świeżak
No Nitro też polecam bo jest to naprawde solidnie wykonany, nawet każdy szczegół. Szybka nie paruje, nie otwiera się w czasie jezdy i naprawde jak do prędkości 270 km/h nic nie piszczy i wiatr sie nie dostaje do srodka 

- mKubalski17
- Świeżak
mKubalski17 napisał(a):No Nitro też polecam bo jest to naprawde solidnie wykonany, nawet każdy szczegół. Szybka nie paruje, nie otwiera się w czasie jezdy i naprawde jak do prędkości 270 km/h nic nie piszczy i wiatr sie nie dostaje do srodka
Widze że nitro poprawiło jakość produktów . Osobiście bardzo źle wspominam ten kask V 750 chyba , był dość głośny i bardzo niewygodny to jego główna wada tak uciskał a rozmiar był dobrze dobrany ,bo Lka latała mi juz na głowie .
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
No nie wiem jakie były kilka lat temu ale te co są teraz są naprawde bardzo wygodne i dobrze zrobione,przynajmniej takie jest moje odczucie 

- mKubalski17
- Świeżak
Popieram, miałem w życiu kilka kasków i nitro wypada wzorowomKubalski17 napisał(a):No nie wiem jakie były kilka lat temu ale te co są teraz są naprawde bardzo wygodne i dobrze zrobione,przynajmniej takie jest moje odczucie

-
icid - VIP Ścigacz.pl
ok Panowie.... zamowiłem ten kask http://moto.allegro.pl/item508642534_ni ... iar_s.html i 2 dni przyszedł... jestem zadowolony jak na razie i nawet rozmiar jest taki jak powinien(bardzo dobrze siedzi na głowie) teraz tylko czekam na wiosne lub jakieś cieplejsze dni i sprawdze go w praktyce.... pozdrawiam
CBR F4 2000r
.......?? <- czas na zmiane
- Grzesiek467
- Świeżak
Ja też zdecydowałem się na nitro. Wybór padł na N770VX w malowaniu samurai srebrny mat. Jechałem na moto bazar z zamiarem zakupu HJC cs-r1 ale po przymierzeniu stwierdizłem że lepiej na głowie leży mi to nitro. Na temat jakości bede mógł się wypowiedzieć wiosną
Albo SUZUKI, albo nic...
-
RedShadow - Świeżak
Muszę się zgodzić.Też byłem bardzo zadowolony z Nitro.
szukasz dobrych części --> www.goodparts.eu | | szukasz dobrej zabawy --> www.fani2kolek.pl
- dasiekk
- Świeżak
dasiekk napisał(a):Muszę się zgodzić.Też byłem bardzo zadowolony z Nitro.
a jaki Ty masz lub miałes nitro??
CBR F4 2000r
- Grzesiek467
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe