shoei
• Strona 1 z 1
shoei
Witam mam kask shoei rx-8. Kupiony w australii posiadam 2 szybki jednak żadna z nich nie ma tych otworów na szybce na antifoga ( nie wszedzie seryjnie sa szyby z tymi wlasnie otworami chodzi mi o kontynenty, bo w USA tez nie maja otworow) moje pytanie czy ktos przerabiał ten temat i wiercil wiertelkiem otwory pod antifoga ? Juz nawet kupilem antifoga i teraz bede wiercił dziurki
I 2 pomysl chcę mieć przekladanego tego antifgoa zebym mogł rownież zakladac go na 2 szybke czy to jest mozliwe?:) pozdr

929 dlaczego honda ? bo .... HONDA TO HONDA;D
- goOly19
- Świeżak
Mowisz o Pin - Lock'u ? Zrob sobie szablon - uwzgladnij zamykanie vizjera tzn. nie mocuj go za mocno do gory.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
tak mowie o pinlocku , a jeszcze moje pytanie czy jesli bede odczepiał od szyby tego pincloka i przyczepiał na 2 szybe nie straci ona swoich wlasciwosci? Ten pinlock oprocz tych kołkow ma taka silikonową otoczkę ktora przy dobrym docisnieciu bedzie sie trzymac jakos i czy jak ją bede odklejal to dalej bedzie ok?;) 

929 dlaczego honda ? bo .... HONDA TO HONDA;D
- goOly19
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości