Kamera sportowa
• Strona 1 z 1
Kamera sportowa
Cześć. Przymierzam się do zakupu kamery sportowej. W oko wpadła mi kamera Eken H9/H9R. Czy miał ktoś z tym do czynienia i może coś powiedzieć na jej temat? Ewentualnie co według Was jest godne polecenia w pieniądzach trochę mniejszych niż GoPro?
Drugie pytanie : na jakiej zasadzie takie kamery są montowane na brodzie kasku? sa jakieś specjalne uchwyty czy zwykłe naklejane mocowania?
Dzięki.
Drugie pytanie : na jakiej zasadzie takie kamery są montowane na brodzie kasku? sa jakieś specjalne uchwyty czy zwykłe naklejane mocowania?
Dzięki.
-
ZR7ZR7 - Świeżak
Swoją droga do 18 grudnia albo wcześniejszego wyczerpania zapasów jest w x komie Xiaomi Yi przecenione chyba z 450zł na 300 z kodem OKAZJA. Może ktoś skorzysta
-
SlowMotion - Świeżak
Czytałem, ze Eken H9 przewyższa Xiaomi jakością nagrań, a do tego w zestawie do Ekena dostajemy cały osprzęt i dużo mocowań. Xiaomi natomiast daje tylko kamere, obudowę i ze 2 mocowania, resztę trzeba dokupować.
-
ZR7ZR7 - Świeżak
Ja tam też kupiłem z chinlandii YI z milionem mocowań, slefiestickiem, pilotem i kij wie z czym jeszcze... Używam jednej obudowy, albo ramki i J-hooka... a reszta się wala po szufladach...
Kupuj co chcesz... to tak naprawdÄ™ jeden pies...
Kupuj co chcesz... to tak naprawdÄ™ jeden pies...
Daytona, MW, GT... byle latało
.

- Rura
- Świeżak
Polecam kupno kamery na ali, kupiona rok temu dla brata działa bez problemu, cena o wiele niższa niż w naszych sklepach, jakość ta sama.Co prawda kupowałem jeszcze https://www.medyczny.pl/category/holtery-ekg ,ale gdyby nie ta cena kamery jaką zastałem to na obie rzeczy nie mógłbym sobie pozwolić.
Ostatnio edytowano 8/1/2017, 17:48 przez zuzanna.gas, łącznie edytowano 1 raz
- zuzanna.gas
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości