Jeansy Motocyklowe
• Strona 1 z 1
Jeansy Motocyklowe
Witam, Poszukuję Jeansów Motocyklowych w kwocie 300-450 zł, może ktoś jakieś polecić.
- kamilxs2
- Świeżak
Czego oczekujesz??
Idź do sklepu i przymierz i kup co Ci się spodoba.
Generalnie średnio podchodzę do jeansu na moto choć sam czasem w takich śmigam.
wybrałem z podszytym kevlarem.
Idź do sklepu i przymierz i kup co Ci się spodoba.
Generalnie średnio podchodzę do jeansu na moto choć sam czasem w takich śmigam.
wybrałem z podszytym kevlarem.
-
Croowab - Bywalec
ja polecam jeansy redline. raz, że mają dość obszerną gamę klasyczne, bojówki, itp. to jeszcze napierdzielają w nie dobre materiały. ten outlast, wszedzie kevlar i ochraniacze chyba knoxa. ja ze swoich jestem mega zadowolony. cenowo się łapiesz.
pozdro
pozdro
- motocyklista80
- Świeżak
Ja pier..... prawie zaplułem ekran! Wy tak na poważnie z tymi dwoma ostatnimi postami?!? Pytam, bo ostatnio był taki post w dziale "Motocykle na kategorię A" pt. "Czy warto?" i tam była beka z zadanego bez sensu motocyklowo pytania.
A tak na poważnie - tylko Calvin Klein, ewentualnie Armani. Raz, że bardziej stylowe, dwa że z lepszych materiałów niż Levisy i Wranglery.
No i mniej drÄ… siÄ™ podczas szlifu po asfalcie.
A tak na poważnie - tylko Calvin Klein, ewentualnie Armani. Raz, że bardziej stylowe, dwa że z lepszych materiałów niż Levisy i Wranglery.

Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
pitek11 napisał(a): Moim zdaniem najlepsza marka jeansów bo są praktycznie nie do zdarcia .Swobodnie będziesz mógł w nich chodzić kilka lat i nic nie powinno się z nimi złego stać.
ahahahaha

Ku przestrodze:
http://motormania.com.pl/newsy/swiat/gl ... zestrodze/
Zwykłe jeansy po 2-3m będą dziurawe. Pewnie też wtopią Ci sie w skórę.
Nałóż stare jeansy, usiądź na d... i poproś kolegę niech Cie przeciągnie po asfalcie trzymając za nogi. Zobacz ile metrów wytrzymasz

Poza tym cywilne jeansy nie mają żadnych ochraniaczy (kolana + biodra).
Kup jeansy z kocem kewlarowym (tańsze) albo z nicią kewlarową. Marka będzie miała mniejsze znaczenie. Ja mierzyłem REDLINA (wyglądają bardzo porządnie) a jeżdżę w HELDach (nie narzekam). Po prostu kup te które będą najwygodniejsze.
Tutaj dobry film:
https://www.youtube.com/watch?v=OgxI1cvnaTc
-
qubus333 - Świeżak
qubus333 napisał(a):Zwykłe jeansy po 2-3m będą dziurawe. Pewnie też wtopią Ci sie w skórę.
Nałóż stare jeansy, usiądź na d... i poproś kolegę niech Cie przeciągnie po asfalcie trzymając za nogi. Zobacz ile metrów wytrzymasz
Poza tym cywilne jeansy nie mają żadnych ochraniaczy (kolana + biodra).
Inaczej. Przy prędkości powiedzmy 50km/h przy upadku dosłownie pękną przy kontakcie z asfaltem, przeciąganie tyłkiem przez kogoś i z upadku to dwie różne sprawy, więc jest jeszcze gorzej niż mówisz

-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości