Kamera Drift HD170 Stealth
• Strona 1 z 1
Kamera Drift HD170 Stealth
Czy ktoś z Was miał do czynienia z tą kamerką lub podobnymi produktami Drift?
Bo mam ochotę sobie kupić i może się nadarzy taka okazja w przyszłym tygodniu. Kamerka byłaby używana.
Trochę już obejrzałem recenzji, filmików jakie nagrywa oraz vlogów z jej wykorzystaniem. I póki co opinia moja, jak i recenzentów jest dosyć pozytywna. Wygląda fajnie, może dosyć przydługa bo ma aż 13 cm, leciutka też nie jest - 138g.
Co sądzicie o takim zakupie?
Bo mam ochotę sobie kupić i może się nadarzy taka okazja w przyszłym tygodniu. Kamerka byłaby używana.
Trochę już obejrzałem recenzji, filmików jakie nagrywa oraz vlogów z jej wykorzystaniem. I póki co opinia moja, jak i recenzentów jest dosyć pozytywna. Wygląda fajnie, może dosyć przydługa bo ma aż 13 cm, leciutka też nie jest - 138g.
Co sądzicie o takim zakupie?
- pini0
- Świeżak
nie wiem za jaka kase mozesz kupic ale patrzac po cenie sklepowej (ok.1100pln) to lepiej albo dolozyc do GoPro albo kupic sprawdzona sj4000 za okolo 400pln (mam i chwale sobie)
Honda Varadero XL125 2001r https://www.youtube.com/watch?v=8SNUFKAmj34 | http://varadero125.com.pl - portal o małym Varadero
-
darth80 - Świeżak
Z tego co patrzyłem to spokojnie mogę kupić takiego lub podobnego drifta za około 500zł z całym zestawem.
A co do SJ, to też oglądałem. Jednak nijak mi się widzi jazda z takim klockiem obok głowy - po prostu odrzuca mnie ten kształt i to, że trzeba GoPro czy SJ mocować tyloma przejściówkami. A mocowanie na brodzie też mi nie pasuje ; p
Ktoś używa jakiegoś drifta przymocowanego do kasku z lewej lub prawej strony? Wrażenia?
A co do SJ, to też oglądałem. Jednak nijak mi się widzi jazda z takim klockiem obok głowy - po prostu odrzuca mnie ten kształt i to, że trzeba GoPro czy SJ mocować tyloma przejściówkami. A mocowanie na brodzie też mi nie pasuje ; p
Ktoś używa jakiegoś drifta przymocowanego do kasku z lewej lub prawej strony? Wrażenia?
- pini0
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe