tłumik do ER-5
• Strona 1 z 1
tłumik do ER-5
Siema.
Potrzebuję jakiś fajny tłumik do ER-5. Aktualnie posiadam oryginalny, i jak to w ER-5, jest to mały "gwizdek".
Co polecicie kupić do 500 zł mniej więcej ? Używane ciężko dorwać, a są dominatory tylko, ale opinie nie są za dobre.
Potrzebuję jakiś fajny tłumik do ER-5. Aktualnie posiadam oryginalny, i jak to w ER-5, jest to mały "gwizdek".
Co polecicie kupić do 500 zł mniej więcej ? Używane ciężko dorwać, a są dominatory tylko, ale opinie nie są za dobre.
- Misiek_y
- Świeżak
nie jak to w Er5, tylko jak to w er5 ze przegniłym/ wypalonym tłumikiem... Wersja Twister wbrew obiegowej opinii nie posiada "specjalnego" gwiżdżącego tłumika, ale że są to bardziej wiekowe erki to są bardziej podatne na tą awarię.
https://www.youtube.com/watch?v=PUjJTMS ... e=youtu.be o ile chodzi o taki dźwięk, jak widać można to naprawić
Co do akcesoryjnych puszek, najbardziej popularne w er5 sÄ… chyba Montii, ale nie wiem jak to wyglÄ…da cenowo.
https://www.youtube.com/watch?v=PUjJTMS ... e=youtu.be o ile chodzi o taki dźwięk, jak widać można to naprawić

Co do akcesoryjnych puszek, najbardziej popularne w er5 sÄ… chyba Montii, ale nie wiem jak to wyglÄ…da cenowo.
Er 5 -> ZX6-R
- Corr
- Świeżak
Dominatory są bardzo dobre. Ja mam i znam sporo osób które też mają.
Z resztą za 430zł dostajemy nowy wydech z 5 letnią gwarancją, czego chcieć więcej? Brzmią też bardzo ładnie, nie rozumiem czemu ludzie tak pałają nienawiścią do tej firmy.
Z resztą za 430zł dostajemy nowy wydech z 5 letnią gwarancją, czego chcieć więcej? Brzmią też bardzo ładnie, nie rozumiem czemu ludzie tak pałają nienawiścią do tej firmy.
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
Zgadzam się z Tobą,Dominatory są dobre pod względem jakości,solidności więc moim zdaniem jak najbardziej warto,tym bardziej że okres gwarancji ze strony producenta obejmuje aż 5 lat.
- Moto-Center
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości