Co to za model Quada?
• Strona 1 z 1
Co to za model Quada?
Witam. Zakupiłem quada kilka dni temu. Sprzedający to chyba jakiś handlarz. Ani on ani nikt inny nie może mi powiedzieć co to za quad(jaki model). Nic na nim wiele nie pisze. Wkleję zdjęcia może ktoś to coś rozpozna.

- bimbelek
- Świeżak
chinczyk ;P
one czasem nazw praktycznie nie miały. a jak miały to jakieś handlowe. mam identycznego tylko światła inne.
one czasem nazw praktycznie nie miały. a jak miały to jakieś handlowe. mam identycznego tylko światła inne.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
zalezy jakie częsci, i tak wiekszosc częsci pasuje. np silnik masz taki sam jak w motorowerach w wiekszosci, jedynie skrzynie masz inną. i że skrzynia półautomatyczna. ale np cylinder pasuje od kazdej 110 lezacej. jakies elementy ramy najlepiej wykręcic i w sklepie dobiora. bo nawet po nazwie i tak mogą nie wiedziec o co chodzi. ja mam jeszcze motorowe niby model znany romet pony pro 50 a nazwa handlowa shineray xy50py... konkret nazwa, a jak chce cos kupic kazdy rozkłąda ręce bo nie maja katalogów pod nazwy. tylko konkretne czesci na półkach. jak im pokaze o jaki element mi chodzi zwykle da sie kupic
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
najprostrzym sposobem na wymianę części jest jej wykręcenie i udanie się do sklepu z częściami do chinczyków i na wymiar dobranie odpowiedniej
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
- sebastianex24
- Świeżak
sebastianex24 - odpuść sobie takie teksty. pierwsze słowne upomnienie. to że ktoś ma quada to nie znaczy że chce kupic crosa co kolwiek to znaczy. pozatym nie każdy ma kase, by kupić co innego. albo nie chce nic innego 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości