Co lepiej
• Strona 1 z 1
Co lepiej
Witam mam pytanie lepiej jest kupic quada chlodzonego powietrzem czy ciecza ?? bo w salonie facet mi powiedzial ze to niema roznicy normalnie zal
A i czy lepiej kupic 110 czy 200?? jak na poczatek zeby nim smigac a nie co troche naprawiac

A i czy lepiej kupic 110 czy 200?? jak na poczatek zeby nim smigac a nie co troche naprawiac
- altair
- Świeżak
moze lepiej zapytaj sie czy markowego czy chinola?? :>
to ja od razu mowie za 6koła i troszke wiecej masz używana yamahe blaster
tam nie patrzysz czy ciecz czy powietrze tylko cieszysz sie zyciem :]
to ja od razu mowie za 6koła i troszke wiecej masz używana yamahe blaster
tam nie patrzysz czy ciecz czy powietrze tylko cieszysz sie zyciem :]
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
no jak widze na moj zasob gotowki to bedzie okolo 3 tysi
wiec bedzie jakis chinol
tylko niewiem czy bashana brac 200 czy takie cudo http://www.allegro.pl/item411469034_qua ... ashan.html
Jak na poczatek to ktory lepszy
bo akurat w salonie maja takie cuda niewidy a te 6 kola to trzeba miec
p.s niechce quada do niewiadomo jakich warjaci zeby chociaz mial sile wjechac pod jakas gore

Jak na poczatek to ktory lepszy

p.s niechce quada do niewiadomo jakich warjaci zeby chociaz mial sile wjechac pod jakas gore

- altair
- Świeżak
Ja tak samo jak koledzy, dozbieraj troche kasy i kup przechodzona ale dobra maszyne, bo z chnolem masz problem sprzedac!!
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
W chinolu lepiej chłodzenie powietrzem, w chłodzonym cieczą może sie zepsuć kilka dodatkowych rzeczy typu pompa, chłodnica, pęknąć wąż. I trzeba wymieniać płyn ale spoko chinol na 100% rozleci się zanim zdążysz wymienić nawet raz. 

-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1