Pytania yamaha raptor 700
• Strona 1 z 1
Pytania yamaha raptor 700
Siemka , mam pare pytan dotczoncych raptora 700 ,niedawno zakupilem raptora z 2008 roku , co ile trzeba wymieniac olej i filter olejowy ? , czy jak quad jest zimny i sie mu przygazuje to lekko sie zadlawi a potem juz jest dobrze , czy to normalne ? , ile mozna przejechac jak zapali sie zyd ? , ile wyciaga quad ? , czy mozna nim jezdzic po glebokiej wodzie i blocie ?
- adidas1212
- Świeżak
co ile ? sciągnij sobie ksiazke serwisowątam wszystko masz, zapoznaj sie z nią żeby przypadkiem czegos nie robic xle. przy zakupie tez powinienes to dostać
jak zimny to ma prawo sie zadławic,
nie wiem ile
ile wyciąga - sprawdź...
to jest sportowy quad wiec głęboka woda mu nie słuzy
jak zimny to ma prawo sie zadławic,
nie wiem ile
ile wyciąga - sprawdź...
to jest sportowy quad wiec głęboka woda mu nie słuzy
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- adidas1212
- Świeżak
jak bedziesz jeździł w złym terenie to np po błocie moze zassac wody, moze sie dostac woda do elektryki i moze quad po prostu stanąc, zazwyczaj osuszenie pomoże ale gdzies w srodku lasu jak stanie moze byc kiepsko. pozatym ośki są cienkie, z tyłu zawieszenie nie przystosowane do przepraw wiec w najgorszym przypadku mozna nawet uszkodzic sprzet
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Siemka , mam pare pytan dotczoncych raptora 700 ,niedawno zakupilem raptora z 2008 roku , co ile trzeba wymieniac olej i filter olejowy ? , czy jak quad jest zimny i sie mu przygazuje to lekko sie zadlawi a potem juz jest dobrze , czy to normalne ? , ile mozna przejechac jak zapali sie zyd ? , ile wyciaga quad ? , czy mozna nim jezdzic po glebokiej wodzie i blocie ?

SANWAL
- sanwal
- Świeżak
co do filtra i innych czynnosci obsługowych - polecam od razu zaopatrzeć sie z neta w serwisówke, manuala itp czyli ksiązke w której bedziesz miał wszyyyyyyyystko opisane co ile i gdzie zaglądac.
co do zadławienia - to normalne nie ma co sie przejmować
ile mozna - nie wiem
ile wyciÄ…ga - a czy to wazne ?
raptor to sport wiec babranie w wodzie mu nie służy, ma dosyc nisko f.powietrza wiec może zassać, głębokie kałuże spoko, ale jak ma byc przeprawa przez rzeke - nie polecam ;d
co do zadławienia - to normalne nie ma co sie przejmować
ile mozna - nie wiem
ile wyciÄ…ga - a czy to wazne ?
raptor to sport wiec babranie w wodzie mu nie służy, ma dosyc nisko f.powietrza wiec może zassać, głębokie kałuże spoko, ale jak ma byc przeprawa przez rzeke - nie polecam ;d
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość