Musimy kasować posty!!!
• Strona 1 z 1
Musimy kasować posty!!!
http://www.wirtualnemedia.pl/article/18 ... netowa.htm
SN orzekł , że odpowiadam za to, co Wy piszecie na forum. I jeżeli zobaczę, że łamiecie prawo, to muszę odpowiedni post skasować, bo inaczej przyjdzie do mnie prokurator...
A myślałem, że jedyne zagrożenie prokuratorem wynika stąd, że nie sprawdzam dowodów moich koleżanek...
SN orzekł , że odpowiadam za to, co Wy piszecie na forum. I jeżeli zobaczę, że łamiecie prawo, to muszę odpowiedni post skasować, bo inaczej przyjdzie do mnie prokurator...
A myślałem, że jedyne zagrożenie prokuratorem wynika stąd, że nie sprawdzam dowodów moich koleżanek...
-
Alonzo - Administrator
No to teraz musisz być dla nas miły, bo w przeciwnym wypadku załatwimy Ci wizytę pana prokuratora
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
bez komentarza!!!!!!!!!!!!!!!!
Juz nie maja co wymyslec, a podobno Polska to kraj , gdzie mozna sie swobodnie wypowiadac!!!!!!
Kolejny bez sens ludzi ktorzy zgarniaja duza kase !!!!!!!
Juz nie maja co wymyslec, a podobno Polska to kraj , gdzie mozna sie swobodnie wypowiadac!!!!!!
Kolejny bez sens ludzi ktorzy zgarniaja duza kase !!!!!!!
cb 600 hornet=>FZ6 S2 `07 w koncu
-
pavkox - Świeżak
Wiesz co to jest prasa internetowa ? ... Forum to nie jest zadna prasa internetowa. Jak ktos sobie prowadzi jakies gazety internetowe i ma jakis ziomali(co pisza dla niego), to moze faktycznie wrazie co bedzie za to odpowiadal. Na stronie glowniej www.scigacz.pl moze to dzialac. Nie na forum. Dopisz odpowiednia klauzule: nie odpowiadamy za tresc postow uzytkownikow i miej wyje****.
P.S Tak wogole wiem ze to joke, ale glupi...
P.S Tak wogole wiem ze to joke, ale glupi...
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
no to super...tak jak myślałem-coraz blizej jesteśmy państwa policyjno-prokuratorskiego. Bedzie sie kontrolowac wszystko i wszystkich i do tego nie osobiście a za sprawą osób trzecich zwalając na nich całą odpowiedzialność. Trochę to przypomina rekrutacje TW bez rekrutacji TW...po prostu kandydat nie ma innego wyjścia-musi być grzeczny, posłuszny i wykonywać polecenia bo inaczej go uj..... wpakują do paki. Welcome II PRL zamiast IV RP.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
redaktorem naczelnym ponoc jest Lovca.mam racje?czyli on ponosi odpowiedzialnosc wedlog tego cotam jest napisane, czyli Mr. Alonzo nie musisz sie bac .i odpowiada dopiero od momentu kiedy zostanie poinformowany o tresci postu.
pozdrawiam
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
No niestety... trza trzymać język za zębami... bo prokurator udupi
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/"></a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
-
cdsMarcin - Bywalec
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
- Daytona Fan
- Świeżak
hahaha...naszym kochanym Ojcem Rydzykiem (z calutkim szacunkiem) już sie zajęli...podobno przechodza sluby ubóstwa(zabieraja im wszystko)...kazy wie czym on jezdzi...napewno nie dacią logan...reszte dopowiecei sami...(admin...prosze o ban!)
motoryna Stella ---> MZ ETZ 250 ---> Zipp vega 125 --->Wiosna GSXF 600
-
driver92 - Świeżak
teraz wprowadzili projekt na podatek od deszczu...powiedzieli ze deszcz musi gdzies spadac i zalewa im kanalizacje i cos tam o kanalizacji pogadali..."najlepszy polityk to byl jest i bedzie LEPPER":D...jw.
motoryna Stella ---> MZ ETZ 250 ---> Zipp vega 125 --->Wiosna GSXF 600
-
driver92 - Świeżak
Ostro. Złamałem prawo pisząc prawdę o tym co się dzieje w Polsce i dwa całe tematy skasowali bo nie mogę się ich doszukać. Jak tu coś napiszę to też wszystko będą musieli skasować. Takie kasowanie to sterowanie ludźmi i mediami, może się mylę? W ten sposób w kraju do niczego nie dojdziemy. Nawet nie mogę otwarcie napisać że za mało zarabiam. Skasujcie jak się mylę.
Ciekawe czy dałoby radę:
Bo jak jestem chińczykiem mieszkam w stanach a serwer w Niemczech i mam forum w języku polskim nawet jeśli tylko same wypowiedzi - to mogą mi naskoczyć.
Ciekawe czy dałoby radę:
Stony i "gazety" internetowe nie maja
geograficznej lokalizacji. Serwer moze byc w Stanach lub w Chinach.
Czy jurysdykcja polskiej cenzury bedzie sie odnosic do obywateli
polskich, czy do tekstow w jezyku polskim, czy do lokalizacji
serwerow, czy do cudzoziemcow przebywajacych w Polsce?
Bo jak jestem chińczykiem mieszkam w stanach a serwer w Niemczech i mam forum w języku polskim nawet jeśli tylko same wypowiedzi - to mogą mi naskoczyć.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości