Pozostawiony motocykl
• Strona 1 z 1
Pozostawiony motocykl
Witam, mam nadzieje że w dobrej kategorii pisze.
Wiec tak jakieś 2-2,5 roku temu wtedy znajomy pozostawił u mnie w garażu motocykl. Przestał rok, dwa więc się do niego odezwałem w Kwietniu powiedział że w Maju go odbierze. Mamy prawie połowę sierpnia żadnego kontaktu(na mój kontakt w ogóle nie odp.) a moto jak stało tak stoi.
Co z takim fantem mogę zrobić? wrzucić go przecież nie wyrzucę jak to wygląda od strony prawnej?
Pozdrawiam
Wiec tak jakieś 2-2,5 roku temu wtedy znajomy pozostawił u mnie w garażu motocykl. Przestał rok, dwa więc się do niego odezwałem w Kwietniu powiedział że w Maju go odbierze. Mamy prawie połowę sierpnia żadnego kontaktu(na mój kontakt w ogóle nie odp.) a moto jak stało tak stoi.
Co z takim fantem mogę zrobić? wrzucić go przecież nie wyrzucę jak to wygląda od strony prawnej?
Pozdrawiam
-
ptrcichy - Świeżak
Jezeli wiesz gdzie to wystosowujesz pismo w ktorym dajesz mu 2 tygodniowy termin aby motocykl zabral. Mozesz napisac, ze do daty X liczysz sobie po 10 zl za dzien za przechowywanie lub wystawisz motocykl przed garaz, co bezdie dalej jego problem, list najlepiej wyslac poleconym.
Kopie zachowaj dla siebie.

Kopie zachowaj dla siebie.

- Harakiri 7
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość