zmiana konstrukcyjna motocykla
• Strona 1 z 1
zmiana konstrukcyjna motocykla
Witam.Kupiłem motocykl w którym okazało się (moja nie uwaga ) że zarejestrowany jest jako pojazd jednoosobowy.Mimo iż posiada podnóżki pasażera i kanape zaczeły się dziać jakieś straszne cyrki i w urzędzie wymagają ode mnie zmiany konstrukcyjnej pojazdu.NIe mogę wyciągnoć brifu bo w archiwum dokumenty trzymane są 5 lat, a moto od 2004 w Polsce zarejestrowane,ja jestem jego szóstym właścicielem, ale chyba jako pierwszy zainteresowałem się tym że zarejestrowane na 1 osobe (albo nikomu to nie przeszkadzało).Moja prośba do was, czy ktoś mógł by przetłumaczyć mi ten artykuł na język chłopski? http://www.capri.pl/forum/454659 . z tego co przeczytałem wywnioskowałem że zmiana np. kanapy to tylko wymiana elementu a nie zmiana konstrukcji.Pomoże ktoś to ogarnąć? Pozdrawiam.
GSF400
-
o5lgratis - Świeżak
to bandit 400, kupiłem go z oryginalną kanapą na 2 osoby i podnóżkami.Wydaje mi się że w niemczech mogą mieć jakieś ulgi na ubezpieczenie jeśli motocykl jest zarejestrowany na 1 osobowy, innego powodu nie widzę.Konstrukcyjnie nic nie zmieniałem, chodzi o to że został poprostu tak zarejestrowany.
GSF400
-
o5lgratis - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości