Prawo jazdy
• Strona 1 z 1
Prawo jazdy
Witam wszystkich chodzi o to ze w pazdzierniku roku 2012 zdawalem kategorie A ale tylko egzamin teoretyczny w tym roku chce sie zapisac na prawko ale na egzamin praktyczny
A wchodza nowe zasady czyli ja w wieku lat 21 nie zaliczam sie na kat A chociaz taka oplacilem i zdawalem na nia egzamin.
czyli bede zdawal na kat A2
teraz moje pytanie czy tak mozna a dwa kto zwroci koszty prawa jazdy skoro prawko a2 jest tansze od kat A
co moge zrobic w takim wypadku? pozdrawiam serdecznie
A wchodza nowe zasady czyli ja w wieku lat 21 nie zaliczam sie na kat A chociaz taka oplacilem i zdawalem na nia egzamin.
czyli bede zdawal na kat A2
teraz moje pytanie czy tak mozna a dwa kto zwroci koszty prawa jazdy skoro prawko a2 jest tansze od kat A
co moge zrobic w takim wypadku? pozdrawiam serdecznie
Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 - Bywalec
moj znajomy instruktor nauki jazdy mi powiedzial ze A2 ma byc tansze. Ale chwilowo nie mam z nim kontaktu narazie poniewaz gdzies pojechal. A dodzwonic sie do niego nie idzie. Tak to pewnie bym wszystko wiedzial i dlatego zapytalem na Forum.
a to juz jest pewne ze wejda te smieszne przepisy?
a to juz jest pewne ze wejda te smieszne przepisy?
Aprilia Rs/Gs
-
no to do Bani z gory dziekuje wszystkim za odpowiedz temat mozna zamknac pozdrawiam serdecznie
Aprilia Rs/Gs
-
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość