Prawo jazdy
• Strona 1 z 1
Prawo jazdy
Witam mam 17 lat i zamierzam zrobić w wakacje prawo jazdy kat. A1 i mam w związku z tym małe pytanie ... czy jeżeli zdam teraz i po osiemnastce będę chciał mieć prawko kat. A to muszę zdawać wszystko jeszcze raz czy jakoś inaczej to jest ? 

- Ja
- Świeżak
-
sopel - Świeżak
Zdajesz jeszcze raz ale słyszałem że jest wtedy łatwiej. Pytań jest mniej cz coś takiego ale niejestem tego pewien.
-
czarek. - Świeżak
a jeśli mam urodziny w grudniu, to prawko moge rozpocząć w wrześniu? i kieyd bede zdawal egzaminy i wszystko? w dzien urodzin moge oddac papierek do urzedu, czy zdawac egzamin?
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
Podlacze sie do tego tematu. Mam prawko A1 juz ponad 2 lata. Wlasnie koncze robic kurs na A. Z tego, co gdzies slyszalem tudziez czytalem - rzekomo jestem zwolniony z egzaminu teoretycznego. Chce zapytac czy tak jest rzeczywiscie - w sumie to wisi mi ta teoria i moge ja napisac jeszcze raz - ale zalezy mi na czasie i kazdym zaoszczedzonym groszu.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Egzamin na kat A. mozna zdawac najwczesniej w dniu 18 urodzin. Nie wiem dokladnie jak jest z zapisaniem ale w wawie dokumenty na egzamin przyjma dopiero po ukonczeniu 18 roku zycia. termin obecnie na teorie to 2-3 tyg i troche ponad miesiac na praktyke. Wczesniej mozna zrobic tylko kurs itd. Nalezy pamietac ze egzaminy w zimie i przy zlej pogodzie sie nie odbywaja. Radze raczej uzbroic sie w cierpliwosc.
- leo1983
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości