Chore zmiany ?
• Strona 1 z 1
Chore zmiany ?
Dzisiaj czytając artykuły na jednej z popularnych witryn internetowych natknąłem się na ciekawy , a zarazem irytujący artykuł, a mianowicie : http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Probl ... omosc.html, powiedźcie co o tym sądzicie ? Bo dla mnie to jest paranoja ...
www.pajacyk.pl wejdź i kliknij, to nic nie kosztuję !
-
Qba. - Świeżak
- kowal_71
- Bywalec
kowal_71 napisał(a):Nie spinajcie się chłopaki, panowie w sejmie się zapomnieli i teraz muszą to odkręcić, a media jak zawsze robią aferę.
Gadasz tak jakbyś nie wiedział jak nasz sejm działa

,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
akurat nawet gdyby wszczęto postępowanie (co jest wątpliwe, ponieważ część krajów nie wdraża tej dyrektywy) to jest to tak dlugotrwaly proces, że nim przyszlo by do rozpatrzenia, to już uchylano by wniosek
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
-
Piach - Świeżak
Jak czytam o tych zmianach to coraz to poważniej zaczynam myśleć o emigracji.
To co się dzieje w tym kraju to ( brakuje mi słowa aby to określić).
Jak tak dalej pójdzie to większość młodych kierowców będzie bez prawka jeździć...
To co się dzieje w tym kraju to ( brakuje mi słowa aby to określić).
Jak tak dalej pójdzie to większość młodych kierowców będzie bez prawka jeździć...
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
imho te zmiany nie są chore, tu "widać jak na dłoni" lobbing towarzystw ubezpieczeniowych
stosownie do mojej mysli mogę zaryzykować stwierdzenie, że CBŚ powinien dokładnie prześwietlić proces "rodzenia się" wówczas jeszcze projektu w Ministerstwie Infrastruktury
stosownie do mojej mysli mogę zaryzykować stwierdzenie, że CBŚ powinien dokładnie prześwietlić proces "rodzenia się" wówczas jeszcze projektu w Ministerstwie Infrastruktury
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
po nowemu jesli zalicysz kurs reedukacyjny a nastepnie po nim jesli w ciągu 5 lat przekroczysz dozwoloną liczbę punktów (co jest nadzwyczaj łatwe, bo po kursie reedukacyjnym przez 5 lat nie beda się kasować), to stracisz prawko to definitywnie
w następstwie bedziesz musial zapisać się na kurs i zdawać wszystko od zera
przy okazji wszystkie znizki też pojdą się .....
łatwo sobie uzmysłowić ile takich osób będzie a w następstwie ile z samego jakoby niedochodowego teraz OC zarobią TU
czas zostać agentem od ubezpieczen komunkacyjnych ...
w następstwie bedziesz musial zapisać się na kurs i zdawać wszystko od zera
przy okazji wszystkie znizki też pojdą się .....
łatwo sobie uzmysłowić ile takich osób będzie a w następstwie ile z samego jakoby niedochodowego teraz OC zarobią TU
czas zostać agentem od ubezpieczen komunkacyjnych ...
-
madcap - Administrator
Piach napisał(a):A tutaj zabawna ciekawostka
http://moto.pl/MotoPL/1,90109,10625536, ... ekoma.html
eeee to nie przejdzie, argumentem niech będzie bezpieczeństwo, łatwo wmówić rządzącym na ile niebezpieczne jest odrywanie ręki od kierownicy przy okazji manewru jakim jest skręt - w tym rządzie może ktoś myśli, a jak nie to może sobie wyobrazi czym może to grozić.
- rzcqy
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości