TARCZE INDIGLO MOMAN- zepsuł zegary
• Strona 1 z 1
TARCZE INDIGLO MOMAN- zepsuł zegary
witam mam pytanie a raczej prośbę jakiś czas temu wysłałem do przerobienia zegary (przesyłką priorytetową z uwagi na to, że f3 bez nich nie jeździ powyżej drugiego biegu). Po dwóch tygodniach pracownik powiadomił mnie mailem, że nie bierze odpowiedzialności za zegary ale na 90% będą działały!!! Po rozmowie telef. stwierdził, że przysłałem mu uszkodzone zegary i takie mi faktycznie odesłał tzn. z urwaną wskazówką temperatury i nie działającym obrotomierzem. Aha wszystko trwało trzy tygodnie. Pytanie co mogę zrobic w takiej sytuacji? Rozmowa nic nie daję co najwyżej obiecali upust 50zł gdzie używane zegary to koszt 200-300zł!!! Proszę pomóżcie
- nachbi
- Świeżak
do rzecznika praw konsumenta - to najlepiej rozwiąże sprawę - inna rzecz to zanim ten krok podejmiesz to pisz z nimi mailowo (nie telefonicznie - bo nie bedzie dowodu) - że zegary były sprawne przed wysyłką do nich i i po ich przeróbkach padły i że jak nie zwrócą Ci kosztów nowych zegarów (mogą nawet kupić sprawną używkę) to oddajesz sprawę do sądu.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
dzięki tak też zrobię a przy okazji ostrzegam wszystkich którzy chcieliby u nich przerobic zegary choc nie jest to jakaś mega kasa to i tak by się wstydzili w ten sposób postąpic i to tym bardziej , że właściciel sam jest motocyklistą
- nachbi
- Świeżak
ja u nich miałem przerobione ale w aucie - Volvo S40 99'
Wszsytko było gitara więc może zwyczajnie chcieli się wymigać od wypadku przy pracy bo sama firma robi porządnie - a ten przypadek...nie wiem..dziwny.
Wszsytko było gitara więc może zwyczajnie chcieli się wymigać od wypadku przy pracy bo sama firma robi porządnie - a ten przypadek...nie wiem..dziwny.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Prawdę mówiąc koledze w f4 też robili i dlatego się skusiłem, ale trwało to nie całe dwa tygodnie. Mój przypadek może i dziwny, ale rzutuje na ich fachowaśc ponieważ tak na prawdę nie wiesz czy nie zepsują. To tak jak byś robił remont silnika a mechanik nie ponosił odpowiedzialności za swoją pracę to jakaś paranoja!!!
- nachbi
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość