motor z niemiec rejestracja
• Strona 1 z 1
motor z niemiec rejestracja
witam koledzy mam zamiar kupić fazera 1000 z niemiec motor jest swieżo sprowadzony jakie są koszta rejestracji w kraju ?
Czy fazery były dławione na rynku niemieckim jeżeli tak to jak taką sztuke rozpoznać?
Czy fazery były dławione na rynku niemieckim jeżeli tak to jak taką sztuke rozpoznać?
- riders82
- Świeżak
Podłączam się do temtu, gdyż także zamierzam zakupić moto sprowadzone z Niemiec.
Orientuje siÄ™ ktoÅ› jakie dokumenty potrzebne sÄ… do rejestracji takiego motocykla?
Dokładnie chodzi mi o to jakie papiery powinienem dostać od sprzedawcy, żebym później nie miał problemu z rejestracją ?
Pozdro.
Orientuje siÄ™ ktoÅ› jakie dokumenty potrzebne sÄ… do rejestracji takiego motocykla?
Dokładnie chodzi mi o to jakie papiery powinienem dostać od sprzedawcy, żebym później nie miał problemu z rejestracją ?
Pozdro.
- Blacha600
- Świeżak
Trzeba użyć opcji szukaj lub w google wpisać "rejestracja pojazdu sprowadzonego z niemiec ścigacz.pl"
Motocykle w Niemczech mogły być dławione - rozpoznanie telefon do ASO Yamaha i po podaniu numeru VIN uzyskasz odpowiedź.
Motocykle w Niemczech mogły być dławione - rozpoznanie telefon do ASO Yamaha i po podaniu numeru VIN uzyskasz odpowiedź.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości