Motor z UK pomoc w zarejestrowaniu. Pilne..
• Strona 1 z 1
Motor z UK pomoc w zarejestrowaniu. Pilne..
Witam.
Problem z rejestracją był opisywany kilkaset razy ale nie znalazłem dla siebie odpowiedzi.
Mój problem polega na tym żę:
kupiłem motor w Polsce od polaka, bez żadnej umowy. A moto jest z Angli.
Gość dał mi V5C i powiedział że tak jak bym se sam sprowadził je do Polski.
I teraz jak zarejestrować je w Polsce - pisać fikcyjną umowe, czy coś bo sam nie wiem. W C5V mam w polu nr1. - dane angola. nr2 - jeszcze ktos inny, nr6 - puste, nr7 puste, nr8 podpis i data z 6 czerwcza 2010.
ProszÄ™ o pomoc.
Pozdrawiam.
Problem z rejestracją był opisywany kilkaset razy ale nie znalazłem dla siebie odpowiedzi.
Mój problem polega na tym żę:
kupiłem motor w Polsce od polaka, bez żadnej umowy. A moto jest z Angli.
Gość dał mi V5C i powiedział że tak jak bym se sam sprowadził je do Polski.
I teraz jak zarejestrować je w Polsce - pisać fikcyjną umowe, czy coś bo sam nie wiem. W C5V mam w polu nr1. - dane angola. nr2 - jeszcze ktos inny, nr6 - puste, nr7 puste, nr8 podpis i data z 6 czerwcza 2010.
ProszÄ™ o pomoc.
Pozdrawiam.
- Sahqiel
- Świeżak
pole numer
1 to Zarejestrowany wlasciciel. numer 2 poprzedni wlasciciel.
nr 6 to dane nowego wlasciciela,
nr 7 to zmiany dotyczace pojazdu.
nr 9 to sprzedaz lub transfer pojazdu do handlarza, ubezpieczyciela lub zlomiarza. (wypelnic i wyslac do dvla)
nr 10 dane nowego wlasciciela. To zachowuje nowy wlasciciel a reszta jest wysylana do DVLA przez poprzedniego wlasciciela
1 to Zarejestrowany wlasciciel. numer 2 poprzedni wlasciciel.
nr 6 to dane nowego wlasciciela,
nr 7 to zmiany dotyczace pojazdu.
nr 9 to sprzedaz lub transfer pojazdu do handlarza, ubezpieczyciela lub zlomiarza. (wypelnic i wyslac do dvla)
nr 10 dane nowego wlasciciela. To zachowuje nowy wlasciciel a reszta jest wysylana do DVLA przez poprzedniego wlasciciela
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości