Kontrola, dowód a motor
• Strona 1 z 1
Kontrola, dowód a motor
Witam! Chciałbym się dowiedzieć co mi grozi jeżeli :
-jestem niepełnoletni, mam na siebie zarejestrowany motorower, w dowodzie jest Romet Komar a w rzeczywistości motor to np. Skuter Piaggio. Policja mnie kontroluje, co grozi mi, rodzicom (bo podpisali się pod umową K-S), i diagnoście który podbił przegląd w dowodzie? Z góry dziękuję za pomoc
-jestem niepełnoletni, mam na siebie zarejestrowany motorower, w dowodzie jest Romet Komar a w rzeczywistości motor to np. Skuter Piaggio. Policja mnie kontroluje, co grozi mi, rodzicom (bo podpisali się pod umową K-S), i diagnoście który podbił przegląd w dowodzie? Z góry dziękuję za pomoc
^^
- mikos011
- Świeżak
Diagnosta - jeśli mu udowodnią to traci uprawnienia dożywotnio + więzienie.
Ty ... zależy ile masz lat i na jakich policjantów trafisz ...
Twoi rodzice - odpowiedzialność karna.
Po za tym odholowanie pojazdu na parking policyjny (na wasz koszt + trzymanie tam też na wasz koszt) + oględziny rzeczoznawcy na wasz koszt ... .
Ty ... zależy ile masz lat i na jakich policjantów trafisz ...
Twoi rodzice - odpowiedzialność karna.
Po za tym odholowanie pojazdu na parking policyjny (na wasz koszt + trzymanie tam też na wasz koszt) + oględziny rzeczoznawcy na wasz koszt ... .
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
a po co kombinować ?? 0.o? Przecież rejestracja to nic trudnego. Ja nie wiem czemu wszyscy chcą kombinować skoro lepiej zrobić zgodnie z prawem i żyć w spokoju a nie ciągłym stresie że może Cię policja zwinie. =)
-
Chmurek - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości