Zobacz wątek - PROBLEM z WYMELDOWANIEM MOTO W SZWECJI...POMÓŻ PANIE WIEWIÓR
NAS Analytics TAG

PROBLEM z WYMELDOWANIEM MOTO W SZWECJI...POMÓŻ PANIE WIEWIÓR

Przepisy, prawo
_________

PROBLEM z WYMELDOWANIEM MOTO W SZWECJI...POMÓŻ PANIE WIEWIÓR

Postprzez GucioMarcin » 6/3/2007, 15:54

witam, kupiłem motocykl 28 sierpnia 2006 jako motocykl uszkodzony bo faktycznie był troche uszkodzony i zaniedbany jak niewiem od handlarza który trudni sie motorami i sprzedła mi motocykl niby z kompletem dokumentów. Ja zadowolony idac do wydziału komunikacji dowiaduje sie ze brakuje czesci dowodu rejestracyjnego Tj. Żółtej majaca miec informacje na temat wymeldowania motocykla ze szwecji, i teraz dzwoniąc do handlarza 27 Lutego zapewnia mie juz 1,5 misiaca ze dokument będzie a mnie wkurwia te czekanie bo chce wyjechac i teraz moje pytanie czy da rade to jakos inaczej załatwić jaknajszybciej przez policje czy coś bo jest DUZY PROBLEM ze w zgledu na to ze jak niebede miał tego dkumentu to niedostane tablicy rejestracyjnej a co za tym idzie wyjechać... Prosze i dziekuje za wasze odpowiedzi bo mi brak juz nerwów i siły, a tak apropo to zrobił mnie w balona sprzedjac motor niby z kompletem dokumentów a brakuje połowy tzw Briefu a ja nieznajac sie na dowodzie szweckim nie byłem w stanie sie dmoysleć czy jest wszystko a wczoraj dzwoniąc do kolesia dowiaduje sie że bede czekał jeszcze miesiać... wiec nie bede opiosywł mojego zadowolenia... a teraz słysze od niego ze jak bymw tamtym roku go zarejestrował to by niebyło problemu.....
GucioMarcin
Świeżak

Postprzez GucioMarcin » 22/3/2007, 19:22

Temat zostaje zakończony ponieważ dzisiaj motocykl został zarejestrowany
GucioMarcin
Świeżak

Powrót do Prawo

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê