Wypadek
• Strona 1 z 1
Wypadek
ostatnio miałem nieprzyjemną sytuacje - wypadek. Jadąc droga z pierwszeństwem z podporządkowanej wyjechalo mi 12 letnie dziecko. Motocykl byl sprawny przed wypadkiem (tak wynika z raportu policji) rower dziecka nie zdatny do jazdy tzn: brak hamulcow, odblaskow itp. Ja mialem potluczona noge no i ogolnie poobijany jestem. dziecko zlamana reke.
mam OC i NNW w pzu. no i chcialbym sie dowiedziec czy nalezy mi sie z tego tytulu odszkodowanie skoro ja nie spowodowalem tego wypadku. I czy mozliwe jest ze dostane jakis mandat lub grzywna
mam OC i NNW w pzu. no i chcialbym sie dowiedziec czy nalezy mi sie z tego tytulu odszkodowanie skoro ja nie spowodowalem tego wypadku. I czy mozliwe jest ze dostane jakis mandat lub grzywna
- xpatryk92
- Świeżak
jeśli masz, jak sam napisałeś opinie policyjne
to nic ci nie grozi
a z kasą precyzując wypowiedźpana_wiewiórki musisz założyć sprawę rodzicom dzieciaka
nadto warto poddać się obdukcji, nigdy nic nie wiadomo, czasem jakieś dziwne urazy wychodzą dopiero po kilku dniach
to nic ci nie grozi
a z kasą precyzując wypowiedźpana_wiewiórki musisz założyć sprawę rodzicom dzieciaka
nadto warto poddać się obdukcji, nigdy nic nie wiadomo, czasem jakieś dziwne urazy wychodzą dopiero po kilku dniach
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości