Sim i tabliczka znamionowa
• Strona 1 z 1
Sim i tabliczka znamionowa
Historia małoprawdopodobna ale jak najbardziej możliwa
Kupilem niedawno Simka wszystkie papiery były i OC numery na ramie sie zgadzały z dowodem rejestracyjnym no to go kupiłem z WK dostalem pozwolenie czasowe z tym ze musze zrobić przeglag tj. uzupełnienie parametrów czyli moc silnika i nacisk na osie itp , pojechałem sobie na przegląd i to jest problem
diagnosta sprawdzając numery powiedział ze mi nie zrobi przegladu ponieważ nuner na tabliczce znamiowej jest inny niz na ramie / numer ramy jest taki sam jak na silniku jak i w dowodzie rejestracyjnym a na tabliczce znamionowej jest inny numer.
I co tu zrobić ??
Kupilem niedawno Simka wszystkie papiery były i OC numery na ramie sie zgadzały z dowodem rejestracyjnym no to go kupiłem z WK dostalem pozwolenie czasowe z tym ze musze zrobić przeglag tj. uzupełnienie parametrów czyli moc silnika i nacisk na osie itp , pojechałem sobie na przegląd i to jest problem

I co tu zrobić ??
- G1
- Świeżak
Oderwać tabliczkę i jechać na inną stację kontroli pojazdów. Powiedzieć dla diagnosty, że stara tabliczka odpadła i gdzieś ją zgubiłeś i chcesz wyrobić zastępczą.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość