Badania na prawko A+B
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Badania na prawko A+B
Siemka!
Ilu z was robiło sobie badania na prawko A i B w tym samym czasie? Czy wam tez lekarz nie chciał wypisać na jednej karcie dwóch kategorii za kwote jednego badania? jak to jest?
Poszedłem na badanie, mówie, ze już robie B i bede sie zapisywał na A za pare dni, a że weszło w zycie prawo, ze data badania musi być wczesniejsza niż rozpoczecie kursu to chce odrazu dwa. A doktorka do mnie, ze musze innym razem przyjść i mi wypisze. Oczywiście za darmo tego nie zrobi tylko drugi raz zapłace 50zł za szybkie zmierzenie ciśnienia i badanie wzroku.

Ilu z was robiło sobie badania na prawko A i B w tym samym czasie? Czy wam tez lekarz nie chciał wypisać na jednej karcie dwóch kategorii za kwote jednego badania? jak to jest?
Poszedłem na badanie, mówie, ze już robie B i bede sie zapisywał na A za pare dni, a że weszło w zycie prawo, ze data badania musi być wczesniejsza niż rozpoczecie kursu to chce odrazu dwa. A doktorka do mnie, ze musze innym razem przyjść i mi wypisze. Oczywiście za darmo tego nie zrobi tylko drugi raz zapłace 50zł za szybkie zmierzenie ciśnienia i badanie wzroku.

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
A może jej się spodobałeś i chce żebyś przyszedł drugi raz?
To też zelży od lekarza jeśli trafisz na wredna babę to tak może być.

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Wredna raczej nie była, bardziej chytra
Movi nie moze mi dopisac, bo na świstku jest wykroślona reszta kategorii. Zostało niezakreślone tylko B i ... pozwolenie do kierowania tramwajem

Movi nie moze mi dopisac, bo na świstku jest wykroślona reszta kategorii. Zostało niezakreślone tylko B i ... pozwolenie do kierowania tramwajem

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
Ja robie kategorie B i A jednoczesnie wiec wsumie za badanie lekarskie na te 2 kategorie zaplacilem 70zl, czyli jakby za jedna
Lecz babka powiedziala, ze na motocykl musze miec wypelniony papier od okulisty wiec poszlo jeszcze 50zl. No i po zdaniu moge rok jezdzic i pozniej musze sie zglosic na kolejne badania lekarskie i wtedy wyznacza mi kolejne kontrole chyba raz na 5-10lat.

,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
ja tak samo jak reszta zrobilem od rezu badanie na A +B bez zadnych problemow a nawet okazalo sie ze on tez robi prawko na motor i troche pogadalismy i nie wzial nic za badanie
mimo iz to wydaje sie nie realne to nie sciemiam i naprawde nic nie placilem

mimo iz to wydaje sie nie realne to nie sciemiam i naprawde nic nie placilem
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Leitho napisał(a):Nigos a nie lepiej wziosc soczewki na badanie wzroku i miec bezterminowo ?
Ale najlepsze, ze ona nie badala mi wzroku tylko odrazu kazala isc do okulisty, ze niby taki nowy wymog. A oczy mam bdb wiec soczewki niepotrzebne

,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
siemka
Moze tak troszkę nie w temacie ,ale jak robiliście sobie prawo jazdy a i b to czy zdwalaiscie komputery oddzielnie ?
niedługo idę się zapisać i ziomek powiedział mi ze jak się ustali termin na ten sam dzień to zdajesz komputer tylko raz ???? czy jest to w ogolę możliwe ?
pozdro
Moze tak troszkę nie w temacie ,ale jak robiliście sobie prawo jazdy a i b to czy zdwalaiscie komputery oddzielnie ?
niedługo idę się zapisać i ziomek powiedział mi ze jak się ustali termin na ten sam dzień to zdajesz komputer tylko raz ???? czy jest to w ogolę możliwe ?
pozdro
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
Wiesz co, ja zdawałem w lipcu i egzaminy kat. A i B były już zupełnie odseparowane. Zdawałem osobno teorię B i praktykę B i osobno teorię A i praktykę A.. Trochę to lipne, bo praktycznie rzecz biorąc dwa razy zdajesz to samo na kompie, a i płacisz za to dwa razy..
-
---Corleone--- - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2