I to motocykliści łamią prawo?! ZOBACZCIE SAMI!
• Strona 1 z 1
I to motocykliści łamią prawo?! ZOBACZCIE SAMI!
http://pl.youtube.com/watch?v=99lO1sQpl ... re=related
I ocencie!
Umieszczam ten link ponieważ nie mam po prostu słów apropo tolerancji kierowców aut do motocyklistów. 31 sierpnia miałem wypadek ponieważ jakaś 18 letnia damula nie raczyła spojrzeć w lusterko efekty: rozbity przód motoru (mi na szczęście nic poza 3 szwami) wczoraj mój kolega z ekipy miał również poważny wypadek ponieważ kierowca primery wymusił pierszeństwo efekty: instenstywna terapia...
nie wspominam o motocyklu...
Ech a ten filmik....szkoda słów obejrzyjcie i ocencie...
I ocencie!
Umieszczam ten link ponieważ nie mam po prostu słów apropo tolerancji kierowców aut do motocyklistów. 31 sierpnia miałem wypadek ponieważ jakaś 18 letnia damula nie raczyła spojrzeć w lusterko efekty: rozbity przód motoru (mi na szczęście nic poza 3 szwami) wczoraj mój kolega z ekipy miał również poważny wypadek ponieważ kierowca primery wymusił pierszeństwo efekty: instenstywna terapia...

Ech a ten filmik....szkoda słów obejrzyjcie i ocencie...
Romet ogar 50ccm~~> Aprilia Rally 50 ccm~~> Aprilia RS 125ccm~~~> Suzuki RF 600R ~~> Honda VTR 1000F..... moja pasja nigdy się nie kończy;]
- dominik1215
- Świeżak
Slyszales juz moze o zasadzie ograniczonego zaufania ? Nie twierdze, ze kierowcy katamaranow sa bez winy - bo zlosliwi i bezmysni kieirowcy sa wszedzie. ( poza terenam zabudowanym przy wyprzedzaniu mozesz uzywac sygnalu dzwiekowego i swietlnego aby zwrocic na siebie uwage.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
sugerujesz ze przy kazdym wyprzedzaniu poza terenem zabudowanym powinienem trabić? i pewnie Ty tak robisz rozumiem? 

Romet ogar 50ccm~~> Aprilia Rally 50 ccm~~> Aprilia RS 125ccm~~~> Suzuki RF 600R ~~> Honda VTR 1000F..... moja pasja nigdy się nie kończy;]
- dominik1215
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości