przeglÄ…d po wypadku
• Strona 1 z 1
przeglÄ…d po wypadku
witam
jak wiecie jakis czas temu mialem wypadek ...
moto naprawilem czyli lagi , lampa przednie , kierunki przednie .
i co mam teraz zrobic ? jechac do jakiejs stacji kontroli pojazdow i go dac na przeglad jest mi jakis papier potrzebny ten od policianta ze zostal zabrany dowod po wypadku ?
prosze o odpowiedz z gory dziekuje

jak wiecie jakis czas temu mialem wypadek ...
moto naprawilem czyli lagi , lampa przednie , kierunki przednie .
i co mam teraz zrobic ? jechac do jakiejs stacji kontroli pojazdow i go dac na przeglad jest mi jakis papier potrzebny ten od policianta ze zostal zabrany dowod po wypadku ?
prosze o odpowiedz z gory dziekuje

-
Gs-stefan - Świeżak
Nie jestem do końca pewny, ale jak miałem podobną sytuację musiałem dostarczyć opis uszkodzeń zrobiony przez rzeczoznawcę i sprawozdanie z naprawy z warsztatu. Gość mówił, że musi sprawdzić czy faktycznie wszystkie uszkodzone części zostały naprawione. Jeżeli nie masz opisu uszkodzeń, to przynajmniej z warsztatu papier co zostało naprawione.
Life isn't the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away!
-
przemekorlik - Świeżak
ja sam motor naprawialem ;]
mam ten papier od rzeczoznawcy i okwitowanie ze zabrali mi dowod za zbita lampe i brak przedniego prawego kierunku
wymienilem wszystkie kierunki zalozylem nowa lampe i plastiki wyglada jak nowy
mam ten papier od rzeczoznawcy i okwitowanie ze zabrali mi dowod za zbita lampe i brak przedniego prawego kierunku

-
Gs-stefan - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości