Problem ze stałym dowodem
• Strona 1 z 1
Problem ze stałym dowodem
Witam
Dzisiaj rejestrowałam motocykl z Niemiec, pani w okienku miała zastrzeżenie co do Briefu, że są w nim skreślenia. Zostałam poinformowana, że wyślą zapytanie do Niemiec i jeżeli nie odpowiedzą to nie otrzymam stałego dowodu. Czy ktoś może spotkał się z taką sytuacją, albo orientuje się jakie są szanse na odpowiedź z tamtejszego urzędu?
Dzisiaj rejestrowałam motocykl z Niemiec, pani w okienku miała zastrzeżenie co do Briefu, że są w nim skreślenia. Zostałam poinformowana, że wyślą zapytanie do Niemiec i jeżeli nie odpowiedzą to nie otrzymam stałego dowodu. Czy ktoś może spotkał się z taką sytuacją, albo orientuje się jakie są szanse na odpowiedź z tamtejszego urzędu?
- pyÅ›
- Świeżak
Nie wiem czy to CI pomoże ale niedawno sprowadzaliśmy samochód z Holandii i nie dostaliśmy dowodu rejestracyjnego tez był problem przy rejestracji i wysłaliśmy kilka pism do holenderskiego urzędu komunikacji ( nie pamiętam dokładnie jak to sie nazywało ) podając wszystkie dane wraz z przefaksowaniem umów i dostaliśmy taki "zapasowy" dowód a potem poszło wszystko bardzo dobrze więc myślę że dostaniesz odpowiedz z urzędu niemieckiego.
- matoshiba
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość