Co policja robi dziecku które przekroczylo predkość
• Strona 1 z 1
Co policja robi dziecku które przekroczylo predkość
Co policja robi jezeli zlapie dziecko jadace motorowerem 60km/h. Przeciez motorower jest tylko do 45km/h
- KubaXXX
- Świeżak
dziurawi opony i zabiera kluczyk, a delikwentowi każe spuścić spodnie- przy mundurze mają takie fajne grube pasy, i tak każdy po 10razy. Masz szczęści jak ich będzie dwóch, gorzej jak trafisz na trójke i psa.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
i pokarzą Cię później w programie uwaga, że policja świetnie poradziła sobie z młodocianym delikwentem który znacznie przekroczył dozwoloną prędkość pojazdem dwókołowym. Później rozdasz autografy i po sprawie.
YAMAHA YZF R6 2003r.
- Pomian
- VIP Åšcigacz.pl
re
Koledzy u góry to głownie anty-fani skuterów... i raczej nie powiedzą ci to cos chciałbys usłyszyc.. ale w wiekszosci przypadków policja ciebie puszcza...wiec po prostu będziesz miał kłopoty albo ciebie puszczają i głownie robią to drugie.
A najlepiej radze nie przekraczac 45 km/h
Jeżeli chcesz to moge ci dac link do tematu w którym ludzie opisują jak ich zatrzymała policja i jechali ponad 60 km/h i wiecej.

Jeżeli chcesz to moge ci dac link do tematu w którym ludzie opisują jak ich zatrzymała policja i jechali ponad 60 km/h i wiecej.
-
gba4 - Bywalec
Re: re
gba4 napisał(a):Koledzy u góry to głownie anty-fani skuterów... i raczej nie powiedzą ci to cos chciałbys usłyszyc.. ale w wiekszosci przypadków policja ciebie puszcza...wiec po prostu będziesz miał kłopoty albo ciebie puszczają i głownie robią to drugie.
trafiłeś na jakiegoś policjanta czy tylko nasłuchałeś się bajek od swoich kolegów? Jak tylko by cię zatrzymali to od razu miałbyś pełne stringi

i policja to nie są przydrożne konsultantki avonu żeby kogoś puszczać.
Gadasz takie głupoty że się nawet tego nie chce czytać, ale może to przez to że jeszcze młody jesteś i krzywo sikasz.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
ale może to przez to że jeszcze młody jesteś i krzywo sikasz.
<lol> dobre

Ja mam takie pytanko o podobnej tematyce ...
zalozmy taka sytuacje:
mam prawko kat. B, jade sobie moto i zatrzymuje mnie policja, wale scieme ze zdalem egzamin i czekam na prawko bla bla bla ... dostaje 300zl mandatu za brak uprawnien do prowadzenia danego typu pojazdu czy 500zl + jakies punkty karne za cos innego?
Pzdr
- LeWy2005
- Świeżak
Re: re
mar111cin napisał(a):gba4 napisał(a):Koledzy u góry to głownie anty-fani skuterów... i raczej nie powiedzą ci to cos chciałbys usłyszyc.. ale w wiekszosci przypadków policja ciebie puszcza...wiec po prostu będziesz miał kłopoty albo ciebie puszczają i głownie robią to drugie.
trafiłeś na jakiegoś policjanta czy tylko nasłuchałeś się bajek od swoich kolegów? Jak tylko by cię zatrzymali to od razu miałbyś pełne stringi![]()
i policja to nie są przydrożne konsultantki avonu żeby kogoś puszczać.
Gadasz takie głupoty że się nawet tego nie chce czytać, ale może to przez to że jeszcze młody jesteś i krzywo sikasz.
Idź do Biedronki, połóż łeb na wadze, wciśnij BURAK, zobaczysz ile jesteś warty

A wiem to bo nawet sam zostałem złapany przez policjanta przy predkosci 62 km/h suszarką i mnie puscił.
Podobnie było z innymi kolegami których złapali różni policjani ale to nie zmienia faktu że nie nalezy jechac wiecej niz 45km/h...
-
gba4 - Bywalec
no to powodzenia
jeździj sobie cały czas 45km/h
Niektórzy puszczą (rzadko) a inni dadzą mandat za przekroczenie prędkości i skierują na badania techniczne , albo zabiorą dowód.

Niektórzy puszczą (rzadko) a inni dadzą mandat za przekroczenie prędkości i skierują na badania techniczne , albo zabiorą dowód.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
jak dzieci... skuterkiem możesz sobie poodkurzać pokój mamusi. Policja to nie instytucja charytatywna, wszędzie policja ma dość małolatów na skuterkach, nawet zaczynają to regulować ostrzejszymi przepisami. Jednak tylko u ciebie okazują ci łaske, bo ty niczym chuck norris zbawisz cały świat i będziesz idealnym pierdopędrzystą
jeszcze niech ci policja da gratis prawo jazdy za przepuszczanie staruszek na pasach 

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości