Nowe przepisy z nowym rokiem?
• Strona 1 z 1
Nowe przepisy z nowym rokiem?
witam na poczatku jako ,ze jestem nowy na forum
mam pytanie jak w temacie. Czy z nowym rokiem ,tzn od stycznia zmieniaja sie jakies warunki zdawania prawa jazdy na kategorie A?
Znalazlem na forum informacje o szykowanych zmianach w egz. teoretycznym ,ale mi chodzi o "praktyczny".
Tlumacze ,ze chodzi mi o informacje jakie uslyszalem od pewnego instruktora jakoby od stycznia mialo byc rozdzielone zdawanie na motocykl. Najpierw egzamin na kategorie do pojemnosci 125 a dopierro potem po pewnym okresie nabrania doswiadczenia mozna by zdawac na motocykl o wyzszej pojemnosci.
Zaczerpnalem wiadomosci w innym osrodku i tam mi powiedzieli ,ze nic nie wiedza o takich informacjach.
Czy ktos cos wie pewnego na temat jak bedzie wygladal egzamin w przyszlym roku?
Z gory dzieki za wszelka pomoc
mam pytanie jak w temacie. Czy z nowym rokiem ,tzn od stycznia zmieniaja sie jakies warunki zdawania prawa jazdy na kategorie A?
Znalazlem na forum informacje o szykowanych zmianach w egz. teoretycznym ,ale mi chodzi o "praktyczny".
Tlumacze ,ze chodzi mi o informacje jakie uslyszalem od pewnego instruktora jakoby od stycznia mialo byc rozdzielone zdawanie na motocykl. Najpierw egzamin na kategorie do pojemnosci 125 a dopierro potem po pewnym okresie nabrania doswiadczenia mozna by zdawac na motocykl o wyzszej pojemnosci.
Zaczerpnalem wiadomosci w innym osrodku i tam mi powiedzieli ,ze nic nie wiedza o takich informacjach.
Czy ktos cos wie pewnego na temat jak bedzie wygladal egzamin w przyszlym roku?
Z gory dzieki za wszelka pomoc
- argos
- Świeżak
BY bylo jak narbardziej nie ok, bo po co jezdzic smierdzacym 2 suwem jak mozna miec gsa i tak sama moc...
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
te informacje to bzdura
jesli by tak bylo, juz dawno podnioslaby sie na forum wrzawa, w mediach zresztą podejrzewam ze też. brak informacji to w tym wypadku dobra informacja. zmiany co prawda by byly dobre, ale niech poczekają do konca maja, kiedy ja juz zdam egzamin 

Kawasaki ZX-6R
-
harry89 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości