Karta motorowerowa Poznań
• Strona 1 z 1
Karta motorowerowa Poznań
Witam!
Chciałem się dowiedzieć gdzie mogę zdawać kartę motorowerową w Poznaniu, ponieważ mam już skończone 13lat, a moja szkoła daje mi możliwość zdawania karty motorowerowej w klasie drugiej gimnazjum, ale w zeszłym roku moi koledzy zdawali w pierwszej, a ja chcę ju sobie śmigać skuterkiem w tym roku a nie czekać jeszcze rok.
Pozdrawiam Kuba
Chciałem się dowiedzieć gdzie mogę zdawać kartę motorowerową w Poznaniu, ponieważ mam już skończone 13lat, a moja szkoła daje mi możliwość zdawania karty motorowerowej w klasie drugiej gimnazjum, ale w zeszłym roku moi koledzy zdawali w pierwszej, a ja chcę ju sobie śmigać skuterkiem w tym roku a nie czekać jeszcze rok.
Pozdrawiam Kuba
- jakupson
- Świeżak
re
Hej,ja miałem taki sam problem tylko że w szczecinie.
Najlepiej popytaj sie kolegów lub po prostu poszukaj w internecie i podzwoń po ośrodkach w których zdaje sie Prawo jazdy itd bo niektóre oferuje też karte motorowerową.
W szczecinie jak narazie znalazłem takie 3 (2 płatne 1 darmowy)
Zobacz czy u was w Wordzie nie organizują egzaminów na karte i moze sie załapiesz na jakis za darmo
Najlepiej popytaj sie kolegów lub po prostu poszukaj w internecie i podzwoń po ośrodkach w których zdaje sie Prawo jazdy itd bo niektóre oferuje też karte motorowerową.
W szczecinie jak narazie znalazłem takie 3 (2 płatne 1 darmowy)
Zobacz czy u was w Wordzie nie organizują egzaminów na karte i moze sie załapiesz na jakis za darmo

-
gba4 - Bywalec
Ja jestem z poznania zdawałem na karete w szkole w 1 klasie ale nie udało się więc jeszcze raz pisałem w 2 to chyba najlepszy sposób niż wydawać więcej siana niż 25 złoty za jazde i latać i szukać tqak mi sie wydaje.
Nienawidze anty motocyklistów co życzą nam źle ;/;/ fan streetbike moto gp fmx/sm/mx/MP i ME/
(otwórz link)Im

-
konan - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości