dokumenty zabrane przez policje a późniejsza rejestracja
• Strona 1 z 1
dokumenty zabrane przez policje a późniejsza rejestracja
mam do kupienia fajny skuterek w fajnej cenie.... ale sprzedajacy ( jakiś dzieciak) twierdzi że dokumenty zabrała policja, i ma jakiś kwitek ( nawet nie ma jak mi tego zeskanowac itp )
orientujecie sie co mogła zabrać policja ? moze chodzi tylko o sam dowód, wtedy podejrzewam że nie było by problemu z odzyskaniem ( aby przegląd pewnie zrobic ) i czy ewentualnie te dokumenty moge odzyskac ja po zakupie ? czy musi to poprzedni własciciel robic ?
orientujecie sie co mogła zabrać policja ? moze chodzi tylko o sam dowód, wtedy podejrzewam że nie było by problemu z odzyskaniem ( aby przegląd pewnie zrobic ) i czy ewentualnie te dokumenty moge odzyskac ja po zakupie ? czy musi to poprzedni własciciel robic ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Pewnie policjanty gwizdnęli mu dowód rejestracyjny, bo mogły mu światła nie działać, albo hałasował za głośno. Albo pewnie jechał ze 60-70 i go capnęli. Kwitek to pewnie wysłanie na przegląd techniczny. Tutaj diagnosta będzie ostrożny przy podbiciu pieczątki
Jak mu zabierali dowód, to na pewno mu powiedzieli, jak jest tego powód.
A to czy ty możesz to zrobić, czy poprzedni właściciel, to nie mam zielonego pojęcia.

A to czy ty możesz to zrobić, czy poprzedni właściciel, to nie mam zielonego pojęcia.
Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości