Zobacz wÄ…tek - 600 cc na a2
NAS Analytics TAG

600 cc na a2

Przepisy, prawo
_________

Postprzez lagiboy » 20/5/2014, 15:44

To jest właśnie coś co nazywamy marzeniem. Ciężko trzeba na nie zapracować, kosztem wyrzeczeń, gdyby to było takie proste to byłoby to jak jeżdżenie na rowerze. :-) jak juz sobie zapragniesz, zapracujesz, osiągniesz cel. I zanim wydasz ciężko zarobiony has na wymarzony moto, wtedy docenisz na co te wszystkie krzywdy, bóle, odmawianie sobie poszły. I uśmiechniesz się do siebie bo sam do tego doszedłeś. I uszanujesz swoją nową zabawkę dzięki której spełniło się jedno z Twoich marzeń. :-)
lagiboy
Moderator

Postprzez madman88 » 20/5/2014, 21:10

Ja tego nie rozumiem że polakowi to się k***a nic nie podoba... Własnie te przepisy i kategorie są po to żeby wyeliminować debili na ponad 100 konnych szlifierkach którzy tylko na prostej potrafia odkręcić manetkę. Ja zaczynałem od bandita 400 i jakoś żyje polatałem i kupiłem 600ccm ale nie gnojki od razu chcą najlepiej litra żeby dupy na nich leciały. A w innych krajach jest jeszcze gorzej mam znajomych w czechach na slowenii i tam za moto większej pojemności trzeba zapłacić duży podatek i ubezpieczenie jest dużo wyższe że wszystkim się odechciewa mocnych motocykli.
Braci siÄ™ nie traci
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
madman88
Świeżak

Postprzez lagiboy » 20/5/2014, 23:08

u mnie w Anglii znajomy miał fazerka fz6, po roku zapragnął kawasaki Z1000SX, zadzwonił do ubezpieczyciela ile będzie ubezpieczenie kosztować. Odp - ponieważ dopiero zaczął Pan jeździć motocyklami, nie ma dla Pana możliwości w naszej firmie ubezpieczenia tego motocykla. Zonk :)
inny ubezpieczyciel zażyczył sobie 500 funtów rocznie. więc dalej jeździł fazerem.
black matt=grey (color by honda)
lagiboy
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Prawo

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości

na górê