Szkoła jazdy w BDG ? jaka !?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jak macie zamiar wymieniac sie uszczypliwymi uwagami to zapraszam na pw i inne platformy.. tu jednak prosze pisac jedynie posty wnoszace cos do tematu i nic poza tym.. dalsze klotnie beda karane warnami..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
ok;D kończymy to w takim razie
edit:
a tak na poważnie, myślicie, że jest sen teraz jeszcze wybierać się na kurs? już mamy październik, jazdy uzależnione będą od pogody. ale jednak zdecydować się i wybrać się jeszcze teraz czy poczekać już na wiosnę i bardziej słoneczne dni ;P
edytuj posty
leg1on

edit:
a tak na poważnie, myślicie, że jest sen teraz jeszcze wybierać się na kurs? już mamy październik, jazdy uzależnione będą od pogody. ale jednak zdecydować się i wybrać się jeszcze teraz czy poczekać już na wiosnę i bardziej słoneczne dni ;P
edytuj posty
leg1on
-
mr.oczkins - Świeżak
a jak to w końcu jest z tymi nowymi przepisami? kat. A będzie możliwa po skończeniu 20 lat czy 24 lat? bo już czytałem dwie wersje.. ktoś jest na bieżąco z tym>?
-
mr.oczkins - Świeżak
To jeszcze nie weszło (tak mi się wydaje), zreszta ja się zapisałem w 2009 na A i B i poszło mi na starych ustawach i na starych opłatach.
EDIT:
W tym dziale juz sie wypowiadałeś w czytaj się-czytanie ze zrozumieniem.
viewtopic.php?t=24010&postdays=0&postorder=asc&start=460
EDIT:
W tym dziale juz sie wypowiadałeś w czytaj się-czytanie ze zrozumieniem.
viewtopic.php?t=24010&postdays=0&postorder=asc&start=460
-
grunder - Mieszkaniec forum
tak tak . wiem wiem. dziś byłem się zapisać na kurs jednak i nic nie jest zmienione, wszystko po staremu A1 - 16 lat, A - 18 lat.
-
mr.oczkins - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości