prawko na motocykl od 16 lat czy po 24 latach??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
rulerzz napisał(a):co ty mi kurcze tu pieprzy**, poprostu niechce juz mi sie z wami pisac, ten przepis napewno niewiejdzie np. w wakacje poniewaz zaduzo osOb zapłaciło za kursy itp, niektorzy zapisywali sie na kursy z wyprzedzeniem 2 miesiecznym i pomysl sobie co by było jakby ten przepis wszedł np w wakacje, byłaby zadayma poniewaz nikt im kasy nie zwróci a ci z rządu tak pierniczą poniewaz chcą nas nastraszyć a polic88 zawsze g.... wiedziała, wie i bedzie wiedzieć
gościu daj na wstrzymanie. I albo kulturalniej będziesz rozmawiać albo wypad. Przypuszczenie to jedno, a pewnik drugie. Życie pokaże
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Åšcigacz.pl
aaaa - tak ciezar gatunkowy tego co piszesz mnie przygniotl, az sie nie moge podniesc z wrazenia. Coz - przypuszczenia i watpliwy monopol na wiedze to masz na pewno - krzyzyk na maturze
Zapisujesz sie na kurs prawa jazdy, robisz je i z racji wieku dostajesz A2 np, jaki problem? Kurs oplacony, zrobiony, prawo jazdy jest. Jakie oddawanie pieniedzy - wszystko jest legalnie i zgodnie z prawem.

Zapisujesz sie na kurs prawa jazdy, robisz je i z racji wieku dostajesz A2 np, jaki problem? Kurs oplacony, zrobiony, prawo jazdy jest. Jakie oddawanie pieniedzy - wszystko jest legalnie i zgodnie z prawem.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Oczywiście, że zapisy na kurs nie mają tu nic do rzeczy hehe
Biorąc pod uwagę, że projekt zmiany przepisów dot. prawa jazdy na motocykl powstał niedawno, to nie wejdzie on w życie za tydzień czy za miesiąc...
Wszystko musi potrwać, a moje niczym nie poparte przypuszczenia mówią że takie przepisy NIE wejdą w życie w tym roku.

Biorąc pod uwagę, że projekt zmiany przepisów dot. prawa jazdy na motocykl powstał niedawno, to nie wejdzie on w życie za tydzień czy za miesiąc...
Wszystko musi potrwać, a moje niczym nie poparte przypuszczenia mówią że takie przepisy NIE wejdą w życie w tym roku.
- hubertc
- Świeżak
simonw napisał(a):Oprocz tego przepis jest sluszny i go popieramy.
no mow za siebie

wcale go nie popieram.... jakby bylo do 100km to ok ale do 50 i z tym stosunkiem mocy do masy to tylko gs'em jezdzic mozna #^$%# (nie bede klal na forum).... nawet glupie 250 (4T) supermoto sie nie kwalifikuje.... wiec co? mam na rowerze zapierdzielac do 20'ki? bo gs'a na 200% nie kupie- jak dla mnie kupa i tyle.... po lassach jezdzic tez zle bo to bo tamto
-
kravec - Administrator
Kravec nie jest tak jak mowisz, te przepisy zmienily sie juz 2 razy - poniewaz udalo mi sie dotrzec do pewnej informacji. Otoz sa to przepisy unijne i do 2010 roku maja byc w pelni wdrozone w polsce (czyli tak jak w niemczech odpowiednie przedzaly, staz itp). U nas wymyslili cos co nie ma duzo wsplnego z tym przepisem i w miedzyczasie juz to zmienili. Najnowsza wersja jest jeszcze ciekawsza bo A1 jest bez zmian A2 jest do 32koni ale sa nowe wymysly typu - masz A1 wiecej niz 2 lata bezwyadkowej jazdy to costam ...
chyba ze nie, to 24
ale jesli przez pierwszy rok bezie kresz
to masz upomnienie, a drugie upomnienie w ciagu roku to reedukacja i banadania psychologiczne, czy mozesz wogle miec motocykl. I tak chba rok czy wa okresu probnego na kazej kategorii .....
obecnie staneo na tym i ciagle trzymam reke na pulsie i szukam.
chyba ze nie, to 24
ale jesli przez pierwszy rok bezie kresz
to masz upomnienie, a drugie upomnienie w ciagu roku to reedukacja i banadania psychologiczne, czy mozesz wogle miec motocykl. I tak chba rok czy wa okresu probnego na kazej kategorii .....
obecnie staneo na tym i ciagle trzymam reke na pulsie i szukam.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości