A1, potem A2.
• Strona 1 z 1
A1, potem A2.
Witajcie.
Mam jedno pytanie do ludzi, którzy mniej/więcej są obeznani w tym temacie. Chodzi mi o taką sytuację, uczęszczam na kursy na prawko A1 w szkole np. X. Wszystko pięknie ładnie, zdane. Po 2 latach zamierzam zdać prawo jazdy kat. A2, tyle że w szkole Y. Teraz pytanie: czy będą mnie obowiązywać zniżki i mniej godzin do wyjeżdżenia w szkole Y? Czy to tak nie działa? Musi to być koniecznie ten sam ośrodek jazdy?
Pozdrawiam.
Mam jedno pytanie do ludzi, którzy mniej/więcej są obeznani w tym temacie. Chodzi mi o taką sytuację, uczęszczam na kursy na prawko A1 w szkole np. X. Wszystko pięknie ładnie, zdane. Po 2 latach zamierzam zdać prawo jazdy kat. A2, tyle że w szkole Y. Teraz pytanie: czy będą mnie obowiązywać zniżki i mniej godzin do wyjeżdżenia w szkole Y? Czy to tak nie działa? Musi to być koniecznie ten sam ośrodek jazdy?
Pozdrawiam.
- odd9
- Świeżak
Z tego co się orientuje to możesz byle gdzie iść na kurs a i tak będziesz miał skrócony, lecz ręki sobie nie dam uciąć.
Po 5czerwca bądź troche wcześniej mogę Ci powiedzieć w 100% bo zaczynam kurs na A2.
Po 5czerwca bądź troche wcześniej mogę Ci powiedzieć w 100% bo zaczynam kurs na A2.
Shadow 125-->Kawasaki ER-5-->Suzuki SV650S--> Honda CBF 600NA
-
fasoliusz - Bywalec
fasoliusz sprawa jest prosta, każda szkoła chce zarobić cokolwiek jeśli jest ku temu sposobność, jeśli wrzucą Ci, że masz zrobić wszystkiego godziny to mówisz, że masz to w życi i idziesz do następnej szkoły. Bardzo wątpię, że nie będą chcieli przygarnąć kogoś kto im za 10 godzin zapłaci 500 zł 

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
ponawiam pytanie
bo już sam nie wiem czy weszło to że osoba mająca a1 zdając na a2 nie musi zdawać teorii tylko samą praktykę ? z góry dziękuję
wielokrotnie udzielano odpowiedzi na to to pytanie, wystarczy poszukać.
m.
bo już sam nie wiem czy weszło to że osoba mająca a1 zdając na a2 nie musi zdawać teorii tylko samą praktykę ? z góry dziękuję
wielokrotnie udzielano odpowiedzi na to to pytanie, wystarczy poszukać.
m.
-
fliper210 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości