Zobacz wątek - Nieuczciwa szkoła jazdy.
NAS Analytics TAG

Nieuczciwa szkoła jazdy.

Przepisy, prawo
_________

Nieuczciwa szkoła jazdy.

Postprzez Gaara1 » 6/5/2013, 11:41

Dzień dobry;

W zeszłym roku (2012 r.) zacząłem kurs na prawo-jazdy kat A. Wysłuchałem wykładów i wyjeździłem 12h z 20h. Pozostało jeszcze 8h. Po zmianach odnośnie manewrów na placu ośrodek zawiesił kurs na kategorię A. Cały czas jak próbuję się czegoś dowiedzieć to słyszę tylko, że ośrodek nie dysponuje nowym placem (proszę zadzwonić za tydzień).

Zapłaciłem z cały kurs i teraz nie wiem co mam zrobić. Czy istnieje szansa odzyskania pieniędzy?
Czy mogę przenieś się do innego ośrodka, jeżeli tak czy muszę wyrabiać pkk jeżeli jestem "starym" kursantem??
Czy zaczynać kurs od początku??

Czy mogę zażądać wydania dokumentów o ukończeniu kursu i np. w innym ośrodku wykupić sobie jazdy doszkalające??
Gaara1
Świeżak

Postprzez Harakiri 7 » 6/5/2013, 22:38

Jestes pewny, ze w innym osrodku bedziesz mial to szkolenie ? Raz, ze szkoly sa jeszcze nieprzygotowane, a dwa, z tego co wiem, to na razie nikt nie szkoli A2. Ci ktorzy moga szkolic to nowicjusze, ktorzy raczej niczego Cie nie naucza, co najwyzej, za Twoje pieniadze beda sie uczyc na Tobie, no bo na kims przeciez musza sie nauczyc szkolic.

:wink:
Harakiri 7
Bywalec

Postprzez Gensior » 7/5/2013, 09:22

Już szkolą na A2. Instruktorzy, którzy mają uprawnienia do szkolenie w A, mają też w A2. Egzaminy państwowe też już się odbywają.
Gensior
Świeżak

Powrót do Prawo

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê